5 stjernet poolhus med stort wellnessområde og luksus uden ende

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Peter Malersvej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60209
12 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 25
Swimmingpool
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en stille sidevej tæt på Blåvands hjerte ligger denne dejlige 5 stjernede feriebolig. Dette supermoderne sommerhus, beliggende på Peter Malersvej 27, indeholder alt hvad hjertet kan begære for at opfylde drømmen om en ferie fyldt med luksus. Her er både wellnessafdeling med en 25m3 stor pool, dampbad, sauna og infrarød sauna, udendørs spa samt fitnessafdeling og aktivitetsrum. Her er plads til 12 personer og selvfølgelig må hunden også gerne komme med på ferie.

Moderne, lyst sommerhus tæt på strand og by

I dette supermoderne sommerhus kan I nyde jeres ferie med familien eller måske samle en flok venner. Huset har 6 dejlige soveværelser med dobbeltsenge, 3 rummelige badeværelser og et gæstetoilet. I køkkenet er der rigeligt plads til at slappe af og samles om madlavningen, som enten kan nydes rundt om det store spisebord eller på den overdækkede terrasse.

Sommerhuset er indrettet med kvalitet og sans for detaljen. Der er Smart TV i alle værelser samt køkken, stue og aktivitetsrum, desuden er der også et B&O Sound System med Bluetooth installeret i sommerhuset. I Wellness afdelingen kan I svømme en lang tur i den 25m2 store pool der har integreret modstrømsanlæg, eller måske bare slappe af i en af saunaerne, eller smutte en tur ind i dampsaunaen og kigge på stjernehimmelen i loftet for til sidst at blive kølet af i udespaen. Er i mere tiI Fitness kan I være aktive på løbebåndet, Crosstræneren eller Motionscyklen. Om aftenen kan der også kobles af med et spil Billard på det professionelle Billard bord hvor I kan dystes om ”Blåvandsmesterskabet”.

Skulle man få brug for at få vasket badetøj eller sportstøj undervejs finder i både vaskemaskine og tørretumbler i ferieboligen. Samtidig er huset også energibesparende da det både er udstyret med Luft-til-luft varmepumpe og Luft-til-vand varmepumpe.

Centralt beliggende i roligt område

Om I er til byliv eller sandstrand så er Peter Malersvej 27 det perfekte sted at tilbringe sin ferie. I Blåvand by er der mulighed for shopping uden ende, er I mere til at dase på stranden? Så finder man den fineste sandstrand så langt øjet rækker, endvidere kan I også tilbringe en dag på Tirpitz Museet, i Blåvand Zoo eller I kan løbe om kap, op i Blåvand Fyr og kigge ud over hele området.

 

 Soverum:6
Bolig-/Grundareal:320 / 2.503
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Dampkabine, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...