Sommerhus i Blåvand tæt på stranden og byen, 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 46A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60211
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder I efter et strandnært, centrumsnært og hyggeligt sommerhus til den næste skønne sommerhusferie? Så er Sønder-Vasevej 46A måske den helt rigtige ferieadresse for jer. Det velholdte sommerhus i Blåvand ligger kun 350 meter fra stranden og 300 meter fra byen og har ikke kun plads til 6 personer, men også op til 2 hunde.

Velholdt træsommerhus i klassisk sommerhusstil

Så snart I træder inden for døren, kan I mærke den klassiske sommerhusstemning brede sig. Sommerhuset oser af charme med sine synlige loftsbjælker og lyse træfarver, og den detaljerige indretning skaber en hjemlig atmosfære. Her er lagt vægt på, at I skal have en afslappende ferie i hyggelige omgivelser.

I stuen står sommerhusets brændeovn, som altid er en ægte stemningsspreder. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Fantastisk beliggenhed i Blåvand, få minutter fra strand og by

Sommerhuset har ikke kun et hyggeligt indre, der leder tankerne hen på den klassiske sommerhusferie. Også beliggenheden hjælper godt på vej. Her får I masser af grøn natur, som kan nydes fra den delvist overdækkede terrasse, og der er sørget for gyngestativ og sandkasse til de yngste feriegæster. Både børnene og hundene vil elske den store græsplæne, hvor de kan lege løs, mens I slapper af i solen.

I kommer til at bo kun 350 meter fra Blåvands flotte badestrand og 300 meter fra feriebyen, der har alt fra indkøb og shopping til lækre spisesteder og iscaféer. I er altså kun få minutters gang væk fra en dukkert eller en lækker softice – hvad mere har man brug for?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.573
Renoveret / Byggeår:1992 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...