Moderne feriehus i Blåvand med infrarød sauna og udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 2D, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60215
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Gl. Skolevej 2D, cirka 5 minutters gang fra Blåvands centrum, ligger dette flotte rækkehus, der er opført i 2019. Den moderne og stilfulde indretning rummer plads til 6 personer, og hunden er også velkommen. Ferieboligen er udstyret med hele 3 badeværelser, det ene med infrarød sauna, og på den lukkede terrasse er der udendørs spabad.

Femstjernet rækkehus med moderne indretning, 3 badeværelser og infrarød sauna

Dette femstjernede rækkehus i Blåvand er et oplagt valg til den stilbevidste feriegæst, der sætter pris på kvalitet og moderne interiør. Ferieboligen råder over i alt 136 kvadratmeter fordelt på 2 etager, og det har en masse lækre faciliteter, der er værd at fremhæve.

Ferieboligens 3 soveværelser er alle indrettet med dobbeltseng og eget fjernsyn, og der er lavet en ekstra hems til ungerne med legesager og madrasser. Dertil kommer hele 3 badeværelser, det ene sågar med en skøn infrarød sauna, hvor I kan få varmen efter en gåtur i den friske havluft.

Entréen er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, og der er selvfølgelig også sørget for en opvaskemaskine i køkkenet, så I slipper for at bruge den dyrebare ferietid på oprydning.

Lukket terrasse med gasgrill og udendørs spabad, kun 500 meter til Blåvands centrum

Fra stuen er der udgang til den lukkede terrasse, hvor havemøbler, liggestole og en god gasgrill står klar, så I rigtig kan nyde de solrige dage. Terrassen gemmer desuden på endnu en lækker wellnessfacilitet, nemlig et udendørs spabad. Et varmt boblebad under åben himmel kan man vel altid bruge, ligegyldigt hvornår på året, man holder ferie?

Med ferieadresse på Gl. Skolevej bor I kun 500 meter fra Blåvands centrum, der rummer en bred vifte af butikker og spisesteder. Kig for eksempel ind i Blåvands berømte bolsjekogeri, eller køb en lækker softice hos en af de mange iscaféer.

Blåvands smukke badestrand ligger mindre end 1 kilometer væk og kan både nås på gåben og i bil. Stranden byder på god afveksling og fantastiske naturoplevelser året rundt, og også hunden vil helt sikkert elske at kunne snuse rundt i sandet eller dyppe poterne i havet.

Diverse aktiviteter som bunkermuseet Tirpitz og Blåvands Mini Zoo ligger kun en lille køretur væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60215

D.
sagde , Danmark

Lækkert, nyt ic gode møbler og indretning. Dejlig terrasse og udespa.

D.
sagde , Danmark

Vi kender huset fra et andet vi har haft lejet, og de er mega lækre, derfor lejer vi også igen og igen, men savnede en ordentlig parasol, brug af markise samt den dejlige foldedør, hvor håndtagene desværre var fjernet


Esmark sagde
Markise er kun til privat brug.
D.
sagde , Espergærde

Nyt og velindrettet hus med læ for vinden i husets gårdhave. Dejligt køkken/alrum som vinder over stuen, som vi slet ikke brugte. Med hele 5 fjernsyn monteret havde det været dejligt med en større TV-pakke, der også tilgodeså de danske gæster.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:136 / 200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...