Sommerhus på stor plænegrund med spa og bare 400m til havet

4
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60216
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Blåvands populære ferieområde, kun 400 meter fra stranden, ligger dette sommerhus med plads til 4 personer. Huset blev renoveret i 2018 og her får I blandt andet en moderne indretning, 2 badeværelser, hvoraf det ene har et spabad, dertil en god, alsidig terrasse – alt sammen placeret på en stor og velholdt, indhegnet plænegrund, omkranset af høje træer.

Renoveret sommerhus med unikt indre og 2 badeværelser

Kom med indenfor på Hans Thuesensvej 3 – et hyggeligt sommerhus til 4 personer, som har et unikt indre. Sommerhuset er i 2018 blevet renoveret, og det skinner igennem i det moderne interiør og den helt særlige sans for detaljer. De synlige loftsbjælker tilfører en god sjat charme, og brændeovnen giver den klassiske fornemmelse af sommerhusferie, når det er bedst.

Der er blevet lagt mange kræfter i at skabe en åben og imødekommende atmosfære. Det har blandt andet resulteret i ovenlysvinduer i både køkken, spiseafdeling, badeværelse og et af feriehusets soveværelser, som giver et skønt lysindfald og en rummelig fornemmelse.

Sommerhuset er indrettet med 2 badeværelser, i det ene finder I både vaskemaskine og tørretumbler. Det andet badeværelset er tilgængeligt direkte fra det største soveværelse og gemmer på et af husets highlights, spabadet med plads til 4 personer.

Rolig beliggenhed på stor indhegnet plænegrund, alsidig terrasse og 400m til havet

Terrassen er forbundet hele vejen rundt om sommerhuset. Mod syd er der både en afskærmet, overdækket og åben terrasse med god plads til alle feriegæster. Der er siddemuligheder på alle tre dele af terrassen, og der er selvfølgelig også sørget for en grill.

Den mere end 2.500 kvadratmeter store, velholdte plænegrund er ikke kun godt afskærmet af høje træer, men den er tilmed indhegnet, så I roligt kan lade børnene lege, mens I slapper af på terrassen. Der er også masser af plads til boldspil og leg, samt en petanquebane.

Beliggenheden i den sydvestlige del af Blåvand er super god. Den er både rolig og strandnær med 400 meter til det brusende Vesterhav, og cirka 1000 meter til Blåvands centrum med alt fra restauranter og shoppemuligheder til bager og iscaféer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 2.658
Renoveret / Byggeår:2018 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...