Hyggeligt sommerhus til 8 personer med sauna, spa og bordfodbold

4
icon
icon
icon
icon

Hestehaven 14A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60218
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en lukket vej, ved indgangen til Blåvands populære ferieområde, ligger dette hyggelige, stråtækte sommerhus med plads til 8 personer. Sommerhuset er helt ideelt til en familieferie – med en imødekommende indretning med et personligt touch, der blandt andet byder på sauna, spabad og bordfodbold, og et naturskønt ydre med gode terrasser og legefaciliteter til de mindste.

Lys og imødekommende indretning med spabad, sauna og bordfodbold

Med ferieadresse på Hestehaven 14A får I to etagers rendyrket, dansk hygge. Lyst træ pryder vægge og gulve, og i opholdsrummet er loftet åbnet til kip, mens store vinduer fra gulv til loft lukker solens stråler og den grønne natur indenfor. Indretningen er et velafstemt miks mellem det moderne og det hyggelige, og alt i alt er der skabt åbne og virkelig imødekommende omgivelser hele vejen rundt.

De 150 kvadratmeter byder på masser af skønne feriehighlights. I stuen står den klassiske brændeovn, og på første sal er der tilmed en ekstra lille stue, hvor I kan trække jer tilbage med en god bog eller et slag bordfordbold. Det største af feriehusets 2 badeværelser er indrettet med sauna og spabad, og wellness er i det hele taget et nøgleord i den indbydende indretning.

Det er altså let at se, at der er gjort meget for, at både store og små skal føle sig godt tilpas i sommerhuset, og med faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er den praktiske del også tænkt med ind.

Gode terrasser hele vejen rundt, sandkasse og gyngestativ på grunden

En flisebelagt terrasse løber hele vejen rundt om sommerhuset, så I hele tiden kan følge med solen og få det bedste ud af de varme dage i sommerhalvåret. På den velholdte græsplæne kan børnene få fri leg, mens I ser til fra terrassen, og blandt de mindste i flokken vil gyngestativet og sandkassen helt sikkert falde i god jord.

Med til sommerhuset hører et skur, hvor der blandt andet står 2 cykler og diverse spil til haven til fri afbenyttelse.

Fra Hestehaven har I få minutters kørsel til Blåvands centrum, der har masser at byde på – blandt andet spisesteder, shopping, bager, bolsjekogeri og mini zoo. Et par minutter længere mod vest finder I desuden den herlige badestrand, som er et besøg værd hele året rundt!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60218

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr zu empfehlendes Ferienhaus mit Liebe zum Detail eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns sehr zugesagt . Hell freundlich sauber . Betten waren sehr bequem. Gute Ausstattung von Geschirr , Bestecke und Utensilien. Aussengelände Großzügig Sitzgelegenheiten , liegen waren vorhanden . Spielzeug für Erwachsene u. Kinder .

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, super ausgestattetes Ferienhaus mit einem zweiten Wohnzimmer, optimal für den Urlaub mit großen Kindern. Auch die zwei Bäder sind hierfür perfekt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 1.649
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...