Strandnært poolsommerhus i Blåvand med legetårn og trampolin

3
icon
icon
icon

Horns Rev 4A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60219
14 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Mangler I et stort poolsommerhus til den næste familieferie? På Horns Rev i Blåvand ligger dette stråtækte poolhus med plads til hele 14 gæster (og 1 hund) – kun 250 meter fra stranden. Ud over indendørs swimmingpool får I her både sauna, spabad, hems med bordfodbold, en stor terrasse og en lille have med blandt andet legetårn og trampolin. Her er der sørget for noget for enhver smag!

Alsidig ferie med op til 14 personer – swimmingpool, sauna, spabad og bordfodbold

Det 220 kvadratmeter store poolsommerhus på Horns Rev 4A indbyder til en alsidig ferie i Blåvands lyngklædte hedelandskab. Med plads til 14 personer kan I uden problemer holde ferie flere familier sammen eller invitere alle vennerne med til Vesterhavet.

Poolhuset er indrettet i hyggelig sommerhusstil og rummer en masse fede faciliteter, som favner stort set alle interesser.

I poolrummet finder I en indendørs swimmingpool med rutsjebane og et spabad med plads til 6 personer. Det ene af feriehusets 2 badeværelser er desuden indrettet med sauna, så I hurtigt kan blive tørre efter en frisk dukkert. Endnu et highlight befinder sig på hemsen, der blandt andet råder over et bordfodboldbord.

Stor terrasse med hyggelige siddekroge, legetårn og trampolin, kun 250m til stranden

Poolsommerhuset ligger på en mere end 2.500 kvadratmeter stor naturgrund. Alle 14 feriegæster finder uden problemer en plads i solen på den store terrasse, som har flere hyggelige siddekroge og bænke rundt omkring.

På den ene side af feriehuset er der desuden lavet en lille have med græsplæne, hvor der både er legetårn, trampolin, gyngestativ og sandkasse; et sikkert hit hos børnene!

Som en ekstra bonus ligger Blåvands fantastiske sandstrand kun 250 meter fra ferieadressen. Kun få minutters gang gennem den lyngklædte hede adskiller jer fra det brusende Vesterhav og naturoplevelser i verdensklasse.

Blåvands centrum ligger et par minutters kørsel væk, og her finder I alt fra købmand til restauranter, butikker og aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60219

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr charmantes und freundlich eingerichtetes Ferienhaus in ruhiger Lage, nahe dem Strand gelegen. Optimal und bestens geeignet für die ganze Familie bei jedem Wetter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles gemütlich eingerichtetes Haus, das für den Aufenthalt mit mehreren Familien ausgerichtet ist.
Der Pool und die Sauna sind ausreichend groß und die Ausstattung mit Geschirr und allen Dingen die man im Alltag benötigt sind ausreichend vorhanden.
Die Nähe zum Strand und in den Ort sind nur 10 Minuten Fußweg entfernt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus im typisch dänischen Stil mit guter Ausstattung. An einigen Stellen ist allerdings zu erkennen, dass das Haus schon einige Jahre alt ist. Insgesamt aber gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:220 / 2.518
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...