Renoveret poolhus til 8 personer i Blåvand kun 200m fra centrum

4
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60238
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte poolsommerhus på Lyngsletten 16 sætter rammerne for en skøn ferie med familien, hvor I både kan være aktive og slappe af. Den renoverede feriebolig rummer plads til 8 personer og er indrettet i en lys og moderne stil, blandt andet med en stor poolafdeling – inklusive sauna og spabad. Som prikken over i’et kommer I til at bo kun 200 meter fra Blåvands bymidte! Hunden er også velkommen her.

Alsidig familieferie i Blåvand – stor poolafdeling med swimmingpool, sauna og spabad

Det fine stråtagshus i Blåvand er et oplagt valg til en alsidig familieferie i det vestjyske. Feriehusets faciliteter byder nemlig på noget for enhver smag; både til jer, der er glade for afslapning og velvære, og jer, der sætter pris på at være aktive.

Sommerhusets uomtvistelige highlight er den store, lyse poolafdeling, der ud over en indendørs swimmingpool er udstyret med et spabad og et badeværelse med indgang til husets sauna. Fra poolområdet er der desuden udgang til terrassen.

Rummeligt, renoveret poolhus med brændeovn, varmepumpe og praktiske faciliteter

Poolsommerhuset har i 2019 gennemgået en omfattende renovering, og I vil med det samme finde jer godt tilpas i den lyse og moderne stil. Med hele 176 kvadratmeter at brede jer ud på, er der rigeligt med plads til alle.

Det rummelige opholdsrum forener stue, spiseafdeling og køkken i ét stort fællesrum, hvor I kan samle familien til masser af hyggelige feriestunder. Både brændeovnen og den energibesparende varmepumpe giver en til hver tid har en behagelig rumtemperatur.

Poolhuset er selvfølgelig udstyret med alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter kommer til at fylde minimalt på ferien.

Stor, afskærmet terrasse med gasgrill og kun 200 meter til Blåvands centrum

Fra poolafdelingen og opholdsrummet er der udgang til den store sydvestvendte terrasse, der er afskærmet af en halvmur – det helt optimale spot til en hyggelig grillaften i det gode vejr. Sommerhuset er udstyret med en praktisk gasgrill, så optændingen hurtigt er klaret.

Med ferieadresse på Lyngsletten 16 har I et helt ideelt udgangspunkt for udflugter. Centrum af Blåvands populære ferieby ligger kun 200 meter væk, og få minutters gang bringer jer ind til det alsidige forretningsliv, lækre spisesteder og specialbutikker såsom det berømte bolsjekogeri.

Den rene badestrand ligger 800 meter væk, og der er mulighed for at parkere bilen lige ved strandopgangen. Stranden er et sikkert hit hos alle; både store, små og firbenede feriegæster!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60238

D.
sagde , Danmark

Super fint sommerhus i rigtig god stand. Hvor det ikke mangler noget…. Vi vil give de bedste anbefalinger herfraLyngsletten ligger i perfekt gå afstand til Blåvand. På en rolig vej, med dejlig natur og råvildt i baghaven.

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus. Alle billeder viser huset som det virkeligt ser ud. Vi havde en skøn uge og kommer gerne igen.Huset ligger perfekt, tæt på byen. 10 minuttets gang så er du på stranden.

D.
sagde , Danmark

Skønt moderne feriehus med alt hvad man behøver. Dejlig lukket terresse med adgang til pool og spa. Huset ligger tæt på byen.Skønne omgivelser med fin natur. Havde tilmed flere gange besøg af kronhjorte og dådyr. Den fine sandstrand ligger i gåafstand fra sommerhuset.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:176 / 2.235
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...