Stort lækkert 4-stjernet aktivitetshus med plads til hele familien

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 48, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60241
10 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

For enden af Bjergbovej ligger dette store moderne aktivitetshus med kort afstand til Blåvands levende bymiljø. Feriehuset er udstyret med både spabad, sauna, billard, bordtennis og bordfodbold, og grunden indbyder til mange timers leg med både gynger og sandkasse. Her er op til 10 personer og 2 hunde velkomne til at tilbringe afslappende, men også aktive dage i Blåvand.

Stort køkkenalrum og smagfuld indretning med brændeovn

Sommerhuset på Bjergbovej 48 råder over 189 kvadratmeter fordelt på 5 soveværelser med dobbelt- og enkeltsenge og i alt 2 badeværelser med gulvvarme. Her er gode muligheder for en ferie med flere familier, hvor alle vil kunne finde en hyggekrog.

Det store centrale køkkenalrum med spiseplads ligger i åben forbindelse til stuen, hvor der er plads til, at hele familien kan hygge sig foran brændeovnen, som sørger for hyggelige temperaturer på køligere aftener. De store vinduer i stuen sørger for et smukt lysindfald og en god udsigt til gynge og sandkasse i haven, så der let kan holdes opsyn med familiens mindste.

Sommerhuset indeholder også både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, hvilket især er gavnligt for familier med små børn, og opvarmes bl.a. med en energibesparende varmepumpe.

Billard og bordtennis eller sauna og spa – her er mulighederne mange

Uanset om du er til afslapning og hvile i form af sauna og spabad eller aktion med en billard- eller bordtennisturnering, er der masser af muligheder her på Bjergbovej 48. Feriehuset er nemlig både indrettet med en lækker wellness-krog med sauna og spabad på det ene badeværelse og et stort aktivitetsrum med både billard, bordtennis og bordfodbold.

Haven råder også over både gynge og sandkasse og en stor græsplæne, hvor unge som gamle kan tilbringe mange timer i den friske luft.

Stor, afskærmet terrasse og skønt nærområde i Blåvand

Fra stuen har du direkte adgang til den store åbne, men også afskærmede terrasse, der er godt udstyret med havemøbler, liggestole og grill, som indbyder til mange timers afslapning på solrige dage.

Sommerhusets rolige og fantastiske beliggenhed på Bjergbovej ligger i et af de bedste områder i Blåvand med få minutters gang til Blåvands centrum, hvor I både finder gode restauranter, caféer og mange muligheder for shopping for enhver.

Omkring feriehuset finder I ligeledes den smukke natur, som Danmarks vestkyst er kendt for, hvor der kan nydes mange gåture med jeres 4-benede venner.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60241

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, fint indrette, rart med et bryggers, for når man er mange kan en entre hurtig blive overfyldt med jakker og sko. Også rart at man ikke kan høre de andre om natten når de går på toilette, meget lydsvag hus.Blåvand er jo bare skøn, alt indenfor kort afstand. Huset ligger på en dejligt grund hvor der er en fin opvoksning af træer, samt krondyr og hare i haven. Og næsten lige udenfor huset er der et dejligt klit område, som vores hund har været særdeles glad for.

D.
sagde , Daugård

Vi synes det er et fint rummeligt og funktionelt sommerhus og dejlig have med plads til leg og spil.

D.
sagde , Danmark

Fantastisk hus

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:189 / 1.974
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...