Luksuriøst feriehus med aktivitetsrum, sauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 16A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60243
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette nyopførte (2020) feriehus i Blåvand har plads til 8 personer og inviterer til en luksuriøs ferie ved Vesterhavet. Et moderne indre med aktivitetsrum, infrarød sauna, udendørs spabad på terrassen og petanquebane er blot nogle af de faciliteter, Bjergbovej 16A, har at byde på. 

Luksuriøst sommerhus til 8 personer med aktivitetsrum

Det femstjernede sommerhus råder over 151 kvadratmeter og dermed god plads til hele familien eller venneflokken.

Der mangler bestemt ikke noget i den luksuriøse indretning, som blandt andet gemmer på et aktivitetsrum med poolbord, hvor de aktive gæster kan slå sig løs.

Alle praktiske nødvendigheder er også på plads – 2 badeværelser, køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, samt en hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at ferien bliver endnu mere afslappende og ukompliceret.

Wellness og selvforkælelse – infrarød sauna og udendørs spabad

Længes I efter wellness og selvforkælelse, er I også kommet til det helt rigtige sted. Blandt feriehusets faciliteter finder I nemlig både en infrarød sauna og et stort, 5 personers-udendørs spabad på terrassen.

3 gode og alsidige terrasser, sandkasse og petanquebane

Luksussommerhuset har 3 gode terrasser med både en åben, afskærmet og overdækket del. Der er sørget for gode havemøbler, liggestole og en gasgrill, så I kan nyde de dejlige feriedage i den friske luft fuldt ud. Der er en sandkasse til børnene og en petanquebane på grunden.

Hold ferie tæt på Blåvands centrum og besøg det brusende Vesterhav

I kommer til at bo midt i Blåvands naturskønne sommerland, der emmer af klassisk sommerhusfornemmelse. Mindre end 10 minutters gang skiller jer fra Blåvands populære ferieby, hvor I kan gå på opdagelse i de charmerende forretninger, spise god mad på caféerne og købe friskt morgenbrød ved den lokale bager.

Det brusende Vesterhav er selvfølgelig også et ”must” på ferien og er et besøg værd hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60243

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. God plads til 8 personer som vi var. 2 gode badeværelser.

D.
sagde , Danmark

Dejligt rummeligt hus udført i fin kvalitet.
Skønt med 3 terrasser, så der kunne findes læ.
Super med udendørs spa og ude bruser.
Fint udekøkken med gasgrill.Huset ligger i fin gå afstand til byen. Lidt for langt at gå til vandet med små børn, men der er fine parkerings muligheder tæt ved havet. Nem adgang til det dejlige natur område bag sommerhusene.

D.
sagde , Risskov

Lækkert, dejlig rent, stort og luksuriøst sommerhus med perfekt opdeling af rum. Veludstyret køkken.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:151 / 1.950
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...