Luksussommerhus i Blåvand med udendørs spabad og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Grønnevænget 22, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60245
8 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette luksuriøse sommerhus i Blåvand, opført i 2020, sætter rammerne for en ferie ved Vesterhavet – lidt ud over det sædvanlige. Den femstjernede feriebolig har plads til 8 personer og er indrettet i lækre kvalitetsmaterialer med alt, hvad feriehjertet begærer; blandt andet udendørs spabad, sauna og aktivitetsrum med billard og bordtennis. Der er desuden kort vej til både strand og centrum! Op til 2 hunde er tilladt.

Underholdning for alle med sauna, udendørs spabad, billard og bordtennis

Det fantastiske luksussommerhus på Grønnevænget 22 byder på noget for enhver smag, og ligegyldigt alder og interesser vil hele ferieflokken finde sig godt tilpas her.

Sætter I pris på velvære og selvforkælelse, vil feriehusets sauna såvel som det lækre udendørs spabad på terrassen uden tvivl falde i god jord hos jer. Her kan I for alvor få lov til at tanke nye kræfter og nyde feriefreden, langt væk fra hverdagens stress og jag.

De aktive og konkurrenceglade feriegæster kan i stedet glæde sig over, at sommerhuset er indrettet med et separat aktivitetsrum, hvor der kan konkurreres i både billard og bordtennis. Her kan de med sikkerhed få mange timer til at gå på ferien!

Moderne indretning i lækre kvalitetsmaterialer med gode praktiske faciliteter

Det 163 kvadratmeter store luksushus er opført i 2020 i lækre kvalitetsmaterialer og rummer en moderne og stilfuld indretning, hvor I med det samme vil falde til. Store vinduer i opholdsrummet og aktivitetsrummet sørger for et skønt lysindfald og skaber en ekstra rummelig fornemmelse samtidig med, at I får udsyn til de grønne omgivelser omkring jer.

Også de praktiske faciliteter er helt i top. Både opholdsrummet og soveværelserne er udstyret med gulvvarme, køkkenet har selvfølgelig en opvaskemaskine, og i den praktiske entré er der både vaskemaskine og tørretumbler.

Ugeneret beliggenhed på velholdt plænegrund, fem minutters gang fra hav og by

Luksushuset på Grønnevænget har en dejlig beliggenhed på en ugeneret plænegrund, der er omgivet af høje træer. Det giver jer ikke kun privatliv, men også læ, så I kan nyde livet på terrassen i fulde drag. På den store græsplæne er der gyngestativ og sandkasse til børnene, og den både delvist afskærmet og overdækket terrasse danner de perfekte rammer om en hyggelig aften i godt selskab. Her er både udekøkken, grill og gode havemøbler, så aftensmåltidet kan nydes udendørs på lune sommeraftener.

Med denne ferieadresse kommer I til at bo både strandnært og centralt i Blåvand. Den rene badestrand ligger kun 550 meter fra jeres feriebolig, mens Blåvands populære bymidte med sit alsidige forretningsliv ligger kun 450 meter væk – der er altså godt fem minutters gang til både brusende bølger og smuk sandstrand, og indkøb, bageri og shopping.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60245

DE
D.
sagde , Deutschland

Es gibt auch für diesen Urlaub, dieses erstmalig gebuchte Haus und den Service von Esmark nur ein Wort für die Beschreibung: PERFEKT!! Wir kommen gern wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super ausgestattetes Ferienhaus in top Lage von blåvand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns rundum wohl gefühlt. Konnten die Rehe direkt an der Terrasse beobachten. Kurzer Weg in die Einkaufsstraße. Das Gebiet ist ruhig, für eine Erholung bestens geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:163 / 1.500
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (175 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...