Dejligt stråtækt sommerhus med både sauna og spa

3
icon
icon
icon

Karl Postsvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60249
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund i lukket vænge finder du Karl Postvej 7 omgivet af høje træer. Ferieboligen er den perfekt ramme om en dejlig familieferie, men også hvis man ønsker at rejse to familier sammen, er her både en soveafdeling på 1. sal og i stueplan. Med både bad og gæste-wc, praktiske detaljer som vaskemaskine, tørretumbler og hyggeelementer som sauna, spa og brændeovn er sommerhuset i Blåvand perfekt til ferien med op til 8 personer.

Feriehus med sauna og spa samt stor have og sydvendt terrasse

Sommerhuset er løbende renoveret og indeholder dejligt stort badeværelse med spa og sauna, gæstetoilet på 1. sal og ikke mindre end to stuer. Den ene stue endda med brændeovn. Feriehuset er meget bekvemmeligt indrettet og har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Det veludstyrede køkken er i åben forbindelse til spisestuen, hvor der også er en dør direkte ud til den store sydvendte terrasse. Her er rig mulighed for at alle kan hjælpe til med dages måltider, om det er på grill eller komfur de tilberedes. Sandkasse og gynger står klar på den store grund, som ligger rundt om sommerhuset. Her er der god mulighed for leg både for børn, voksne og hund, – der er nemlig op til 2 hunde tilladt i huset.

Tæt på vand og by – shopping og ravjagt for hele flokken

Tænk en gang, at vågne op til dagens første solstråle og fuglefløjt, hurtigt smutte i tøjet, ned til stranden og tage dagens første dukkert. For så at overraske familien med frisk morgenbrød fra en af Blåvands to bagerier. Så er dagen på bedste vis i gang. B

låvand byder på et væld af butikker og natur pur hele vejen rundt om byen. Her er både klitter, strand, plantage og hede så langt øjet rækker. Er man heldig, kan man se både krondyr, dådyr og rådyr, som render frit rundt i området. Ved lavvande er der mulighed for at gå på ravjagt på den uendelige lange brede sandstrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60249

D.
sagde , Danmark

Vi vil gerne leje huset igen.Det er et dejligt hus hyggeligt og alt er der og en dejlig teresse.

D.
sagde , Randers NØ

Rigtig fint og velholdt hus.
Eneste ulempe at det er i to plan.

D.
sagde , København Ø

Omgivelserne er fantastiskeSoverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 2.586
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...