Hyggeligt sommerhus med ugeneret beliggenhed og skønt uderum

4
icon
icon
icon
icon

Poul Helgesensvej 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60252
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette nyrenoverede (2020) sommerhus i Blåvand er helt ideelt til en familieferie ved Vesterhavet. Her får I et klassisk sommerhus, med et moderne touch og et fantastisk, ugeneret uderum med flere skønne terrasser og en stor, velholdt græsplæne.

Charmerende 6 personers-sommerhus med brændeovn, udestue og Chromecast

Det charmerende træsommerhus på Poul Helgesensvej 2 er indrettet til 6 personer i klassisk sommerhusstil, med et moderne touch. Det er nemt at se, at ferieboligen er blevet renoveret i 2020, og omgivelserne er virkelig indbydende og venlige.

Sommerhuset byder på flere skønne highlights. I stuehjørnet står den klassiske brændeovn, og i forlængelse af stuen ligger en udestue med loft åbent til kip og et herligt udsyn, til den grønne natur – det perfekte spot til eftermiddagskaffen, når vejret da ikke inviterer til, at sidde ude i solen med en kold drink.

Det nyrenoverede køkken er udstyret med en opvaskemaskine og som noget ekstra, med et vinkøleskab. Der er en gratis internetforbindelse i feriehuset, en reol med diverse spil og Chromecast, så I nemt kan streame film og serier direkte fra jeres mobiltelefoner.

Ugeneret beliggenhed med skønne terrasser, spil og udendørs bruser

Sommerhuset har en dejlig, ugeneret beliggenhed på en mere end 2.000 kvadratmeter stor grund, der er omgivet af høje træer og tæt buskads. Der er flere skønne terrasser rundt omkring huset, med både en åben og afskærmet del. På en af terrasserne er det desuden muligt, at sætte læsejl op.

Ud over alsidige terrassemuligheder, hører der også en stor og velholdt græsplæne med til feriematriklen. I kan både give jer i kast med krolf, kongespil og flere andre udendørs spil, som ejeren har stillet til rådighed til alle gæster. Har I brug for en nedkøling, kan I tage et skyl under sommerhusets udendørs bruser.

Godt udgangspunkt for udflugter – gåafstand til zoo og museum

Med ferieadresse på Poul Helgesensvej, har I et godt udgangspunkt for diverse udflugtsmål. Sommerhuset ligger i gåafstand til både Blåvand Zoo og det fascinerende bunkermuseum Tirpitz – noget for enhver alder og smag.

Få minutters kørsel bringer jer desuden til Blåvands bymidte, der emmer af liv og feriestemning, særligt i sommerhalvåret, og til den rene badestrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60252

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super, die Einrichtung und Terrasse mit liegen und Stühlen super. Alles super neu, nur: es wurde alles neu gemacht und alles vom feinsten so das man sich super wohlfühlen kann, und dann der einfachste duschvorhang der beim duschen am Körper klebt, da hätte der Eigentümer auch ne Duschkabine bauen können.
Aber sonst eins der besten Häuser die wir bisher hatten

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wirklich sehr schön eingerichtet. Die Küche lässt keine Wünsche übrig, alles sehr stilvoll und gemütlich. Die Betten sind bequem und nicht durchgelegen. Rundum sind tolle Terrassen mit ausreichend Sitz- und Liegestühlen. Das Haus war sauber und ordentlich. Wir würden es auf jeden Fall empfehlen und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus..fahre gern wieder hin.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2020 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...