Luksuriøst feriehus i Blåvand med udendørs spa og infrarød sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 1H, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60253
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sætter I pris på stilfulde omgivelser, og vil I gerne bo tæt på centrum? Så er dette femstjernede rækkehus i Blåvand måske jeres næste feriematrikel. Her får I en luksuriøs indretning, 3 badeværelser, en infrarød sauna og en lukket terrasse med udendørs spabad – kun 500 meter fra Blåvands bymidte.

Kvalitet i fokus, gode praktiske faciliteter og gasgrill på terrassen

Det luksuriøse feriehus på Gl. Skolevej 1H er opført i 2020 og byder på to velindrettede etager. Kvalitet er et absolut nøgleord i indretningen, som vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme.

Feriehuset er udstyret med alle praktiske nødvendigheder, og I kommer ikke til at mangle noget. Med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er de huslige pligter hurtigt overstået, og I kan streame film og serier via den hurtige internetforbindelse. Den lukkede terrasse er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en gasgrill.

3 badeværelser og wellness med infrarød sauna og udendørs spabad

Der er rig mulighed for, at nyde lidt wellness på ferien. Et af feriehusets 3 badeværelser er udstyret med en lækker infrarød sauna, hvor I kan tanke ny energi efter en spadseretur i den friske havluft. Alternativt kan I hoppe en tur i det store, udendørs spabad på terrassen.

Kun 500 meter til Blåvands centrum og kort vej til Vesterhavet

Med ferieadresse på Gl. Skolevej bor I kun 500 meter fra Blåvands centrum – her venter et hav af spændende forretninger, spisesteder og specialbutikker på jer. Der er også mindre end 1000 meter til den hvide sandstrand, som altid er et besøg værd, hvis I har brug for lidt afveksling.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60253

DE
D.
sagde , Deutschland

Zentral gelegen und sehr gut eingerichtet. Alles fußläufig zu erreichen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gepflegtes Haus! Wir haben diese Verbesserungsvorschläge:

Der Staubsauger riecht etwas unangenehm im Betrieb. Vielleicht sollte er ausgewechselt werden.

In der Küche wäre unter anderem eine Zange für Nudeln hilfreich gewesen. 😉

Der Überzug des Gasgrills sollte ggf. getauscht werden, weil er bei starkem Wind beinahe weg fliegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr sauber und modern. Die Einrichtung hätte noch etwas gemütlicher sein können und ein Kamin wäre schön, der fehlt leider.

Die Sauna wurde leider nicht richtig warm.

Der Grill war kaputt und wurde nur halbherzig repariert. Ein Sonnenschirm war kaputt und wurde nicht repariert. Der Whirpool lässt sich nicht manuell ein und ausschalten und wurde vom Ferienhausanbieter befüllt. Leider konnte uns der Anbieter das nicht vorher sagen, als wir nachgefragt haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:136 / 200
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...