Sommerhus med balkon, sauna og udespa kun 300 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Ingridsvej 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60256
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 300 meter fra Blåvands hvide badestrand, ligger dette skønne stråtagshus, der i 2020 har gennemgået en renovering. Den hyggelige indretning emmer af klassisk sommerhusstemning – med blandt andet brændeovn, sauna, afskærmet terrasse og en balkon med udsigt over sommerlandet. Her kan I holde ferie med op til 8 personer, og hundene er også velkomne. Fra 2021 vil der også være både udendørs spabad og en lækker, overdækket terrasse!

Stråtækt sommerhus til i alt 8 personer – sauna og balkon med udsigt

Det stråtækte sommerhus på Ingridsvej 1 har plads til i alt 8 personer fordelt på to etager. De to etager er forbundet med en trappe inde i huset. 2 soveværelser, et hyggeligt opholdsområde med udsigt og et separat badeværelse på øverste etage er ideelle, hvis I er flere par eller har teenagere med, der ønsker muligheden for at kunne trække sig tilbage.

Begge etager er udstyret med brusebad – hvor badeværelset i stueetagen er udstyret med en sauna. Fra stuen kommer du til en stor, afskærmet terrasse, hvor du kan nyde de solrige dage. På øverste etage har du adgang til en dejlig altan hvorfra du har en fantastisk udsigt over Blåvandshuk fyr.

Klassisk sommerhusstemning med brændeovn og lækker udendørs spa

Indretningen emmer af klassisk sommerhusstemning med synlige bjælker, afdæmpede træfarver og enkelt interiør. I alrummet i stueplan står brændeovnen, som med garanti kommer til, at danne centrum for masser af skønne ferieøjeblikke i godt selskab, med de knitrende flammer i baggrunden.

I 2020 har udearealet gennemgået en renovering og modernisering, så I har endnu skønnere omgivelser til at nyde den friske luft i. Fra kalenderåbningen i 2021 vil terrasseområdet desuden være blevet beriget med et udendørs spabad og en overdækket terrasse!

Der forefindes deslige et redskabsskur der kan aflåses, hvor det er muligt at henstille f.eks. jeres cykler eller andet udstyr.

Skøn beliggenhed kun 300 meter fra stranden og 10 minutters gang fra Blåvands bymidte

Sommerhuset har en rigtig skøn beliggenhed i Blåvand kun 300 meter fra stranden. Kun fem minutters gang gennem klitlandskabet skiller jer fra det brusende Vesterhav og den rene badestrand, som hele året rundt har nye og spændende naturoplevelser at byde på.

En spadseretur langs vandet er altid forfriskende, og mens børnene leder efter sten og muslinger i strandkanten, kan hundene få lov til at tumle i sandet.
Der er kun 10 minutters gang til Blåvands hyggelige bymidte, der summer af liv, især i sommerhalvåret. Her er masser af lækre spisesteder, spændende forretninger og specialbutikker, der er et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60256

D.
sagde , Danmark

Optimal beliggenhed.
Tæt på by, strand og skov.
Svært at få bedre.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med gode faciliteter. Nok bedst i ydersæsonerne, da der sikkert er en del trafik på vejen om sommeren op til Blåvandshuk fyr og strand og derned trafikstøj i haveSoverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 3.744
Renoveret / Byggeår:2020 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...