Ferielejlighed med terrasse, spabad og sauna i hjertet af Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 16B hus nr. 4, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60258
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt centralt og samtidig kun 800 m fra stranden og Vesterhavet ligger denne skønne ferielejlighed på Blåvandvej 16B (Hus nr. 4). Lejligheden er renoveret i 2020 og moderne indrettet med både spabad og sauna. De 2 etager giver plads til op til 6 personer og også til familiens hund, der vil elske at nyde den friske havluft på den lukkede terrasse.

Central beliggenhed med gode indkøbs- og shoppingmuligheder

Lad bilen stå hele ferien og oplev hvor afslappende det kan være at holde ferie med gåafstand til alt fra strand til indkøb, restauranter og isboder. Lyder det tillokkende? Så er Blåvandvej 16B den perfekte ferieadresse for dig.

Et supermarked, et bageri og mange spændende butikker ligger lige om hjørnet, så der er aldrig langt til friskbagte rundstykker og morgenavis – eller til købmanden, hvis I har glemt en vigtig ingrediens til aftenens menu.

Naturligvis inviterer den livlige badeby også til en hyggelig shoppingtur, café- og restaurantbesøg samt til talrige aktiviteter. I Blåvand behøver I aldrig kede jer, men har I brug for ro, kan I blot blive hjemme på den lukkede og afskærmede terrasse.

Her står gode havemøbler og grill parat til nogle afslappende timer, og I behøver ikke være bekymret for, om familiens hund lunter af sted på eventyr, da terrassen er lukket.

Wellness-ferie ved Vesterhavet

Ferielejligheden har karakter af et rækkehus og byder på 2 soveværelser med dobbeltseng fordelt på de 2 etager. Derudover er der en sovesofa, som kan slås ud, så i alt 6 feriegæster kan komme med på ferie.

Badeværelset er ikke blot udstyret med gulvvarmen, men også en lille sauna og et spabad, så du kan kombinere strandferie ved Vesterhavet med wellness-ferie i lejlighedens egen lille wellness-oase.

Det veludstyrede køkken stiller både opvaskemaskine og microovn til rådighed, og i entréen kan I benytte jer af vaskemaskine og tørrertubler, hvis I får brug for at vaske feriegarderoben eller strandhåndklæderne.

Via trappen i entréen kommer man på på førstesalen, hvorman træder ind i stuen med fladskærms-tv og sovesofa. Herfra er der adgang til ferielejlighedens andet soveværelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60258

DK
D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus som er godt indrettet, alt hvad man skal bruge til ferien forefindes i huset. Dejligt med lukket terrasse, specielt når man har hund med. Huset ligger midt i byen og tæt på alt, men alligevel tilbage-trukket så der er fred og ro.

DK
D.
sagde , Haderslev

Virkeligt en dejlig ferielejlighed, kan vart anbefales.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, sehr angenehmes Ferienhaus. Es liegt mitten im Geschehen aber trotzdem ruhig, da in zweiter Reihe. Das Haus hat eine tolle große Terrasse mit Grill und Liegen.
Das Wohnzimmer liegt im ersten Stock und ist sehr gemütlich eingerichtet. Die beiden Schlafzimmer sind ok, die Betten bequem.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 0
Renoveret / Byggeår:2020 / 2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker Trægulv med gulvarme i stue, klinker trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...