Stilrent 5-stjernet sommerhus med hygge, charme og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 50, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60261
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hvor Blåvand Radio i gamle dage ”meldte storm” ligger her nu bl.a. dette dejlige rummelige luksushus med plads til 8 personer. På Horns Bjerge 50 finder I 4 dejlige soveværelser alle udstyret med egen fladskærm, 2 badeværelser, sauna, udendørs spa, aktivitetsrum samt et dejligt stort køkken alrum. Sommerhuset oser af luksus og der er tænkt over detaljen. Her er gulvvarme, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, ja selv slutrengøringen er der tænkt på, den er inklusiv. Som et ekstra highlight er der for de glade ejere af en elbil, opsat Type II ladestander. Ungdomsgrupper under 25 år er ikke tilladt.

Luksuriøst aktivitetshus med billard og udespa

Når I først kommer ind i ferieboligen, bliver man straks mødt af den lette skandinaviske stil og man har fra stue og køkken alrum udsigt ud over åbne grønne vidder. I det veludstyrede køkken er der plads til at alle kan give en hjælpende hånd eller måske bare sidde og hyggesnakke på barstolene i mens der kokkereres.

Tillader vejret det, kan man rykke ud på den store træterrasse, tænde op i gasgrillen samtidig med, at I nyder roen og udsigten – er I heldige, er der også mulighed for, at der kommer en hjort eller flere forbi. Når duggen falder, kan I vælge at søge ind foran brændeovnen og hygge i sofaen med en god bog eller film.

En tur i saunaen, med efterfølgende bad i bruseren under åben himmel, som kan afsluttes med en dukkert i det udendørs spabad er også en oplagt mulighed for en hyggelig aften i Blåvand. Der kunne også udfordres i et spil billard eller bordtennis, så I kan finde ud af hvem der bliver ”Blåvandsmester” i år.

Tæt på skov, strand og indkøb

Sommerhuset ligger tæt på alt – 10 minutters gang og I kan være nede på stranden til dagens første dukkert eller i stå midt i Blåvand by, hvor der er rig mulighed for at få shoppet igennem.

Aktiv ferie eller bare ren afslapning? Udflugter, seværdigheder, aktiviteter eller blot lidt til Ganen? Blåvand og omegn har det hele. Blåvand Zoo, Tirpitz Museum, Minigolf, Fodboldgolf, cafeer og restauranter. Måske har I selv cykler eller vandrestøvler med – så er her mange, allerede udstukne ruter – både korte og lange, I kan følge. I Blåvand behøves ikke 2 dage, at være ens.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60261

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles und luxuriöses Ferienhaus mitten in der Natur.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, offenes Haus. Gerade zum Mittsommer bietet der Weitblick faszinierende Himmelsszenarien

DE
D.
sagde , Deutschland

Wie immer super gelaufen, wir mussten zwar eine Stunde gegenüber vom Büro Cappu trinken, aber das haben wir tapfer gemacht, waren ja auch zu früh da. Haus ist einfach Wahnsinn, 6 Fernseher, Billard Tischtennis, Whirlpool, Küche over the Top ! Nur Markengeräte, Gläser ohne Ende, super ! Betten perfekt ! Verbrauch Top, auf Rømø hatten wir ein viel kleineres Haus mit Aussenwhirlpool , Verbrauch 170 € , hier 126 € !

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:162 / 300
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...