Charmerende sommerhus med lyse linjer og brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60263
2 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om et pusterum fra hverdagens strabadser –  tid til samvær og afslapning? Så kan dette nyrenoverede (2021) feriehus på Nordkrogen 11 danne rammerne om præcis dette. Her kan I holde en hyggelig ferie i et klassisk, men gennemrenoveret feriehus med plads til 2 personer. Tæt på Vesterhavet og blot 10 minutters gang fra Blåvands bymidte.

Tosomhed i et renoveret sommerhus  – med brændeovn og rene linjer

Det klassiske sommerhus på Nordkrogen 11 er gennemrenoveret i 2021 og indeholder helt nyt inventar, nyt køkken og nye hårde hvidevarer. Med en afskærmet og naturskøn beliggenhed i den nordlige del af Blåvand får I masser af ro til at nyde fridagene og det gode selskab.

Feriehuset er lyst og lækkert indrettet med moderne mikrocement gulve, og nye behagelige møbler.  Feriehusets badeværelse er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen. Der står desuden en gratis internetforbindelse til rådighed.

Opholdsrummet bliver med garanti centrum for det hyggelige samvær med stue, køkken og spisestue i et – og på grå og regnfulde dage sørger brændeovnen for feriestemning i verdensklasse. Slå jer ned i den behagelige sofa med en god film på Smart tv’et, eller tag et brætspil ved spisebordet. Mulighederne er mange.

Stor plænegrund med delvist overdækket terrasse og have

Sommerhuset er beliggende på en 2.300 kvadratmeter stor plænegrund, godt afskærmet af træer og buske. Her kan I på ugeneret vis tanke ny energi i den friske luft på terrassen – som tilmed er delvist overdækket.

Terrassen er udstyret med gode havemøbler, og en grill, hvor I kan tilberede aftenens middag.

Rolig og naturskøn beliggenhed tæt på hede, hav og Blåvands centrum

Beliggenheden i det nordlige Blåvand er på én og samme tid rolig, naturskøn og tæt på diverse udflugtsmål. Lange sandstrande og det brusende Vesterhav ligger kun en lille køretur fra feriematriklen, og den smukke Kallesmærsk Hede kan nås indenfor få minutter på gåben. Her venter jer en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Den langstrakte Hede er hjemsted for et rigt dyreliv, og strækker sig helt fra Blåvand til Vejers Strand. De mange vandrestier kan også føre jer hele vejen ud til det smukke Blåvandshuk Fyr.

Ikke mindst befinder Blåvands hyggelige bymidte sig kun omtrent 10 minutters gang fra jeres ferieadresse, og her finder I alt fra lækre spisesteder til spændende forretninger og små iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60263

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ein sehr gemütliches Haus mit einem schönen Kamin und einen wunderbaren großen verstecken Garten, außer zum direkten Nachbarn, da wurden leider gerade die Büsche und Bäume ganz kurz geschnitten, aber das wächst ja wieder.
Der Garten ist toll, auch zum grillen und verweilen. Die Terrasse ist schön windgeschützt und es gibt viele tolle Grillecken. Die Gartenmöbel (Stühle) sind ganz toll und bequem. Es ist eine kleine gemütliche und ruhige Gegend und man ist in 10-15 min in der Einkaufsstraße von Blåvand. Das Badezimmer und die Dusche ist toll, auch die Küche ist super. Der Boden ist leider sehr rutschig. Wir haben uns hier rundum wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön u. ruhig gelegenes Ferienhaus. Für unsere 4-köpfige Familie völlig ausreichend groß genug.
Sehr schöne Terrasse u. großer Garten. Sehr gut am Ortskern von Blåvand gelegen, in 5min. mit Fahrrad erreichbar, zum Strand ca. 15min.
Und ja, es ist etwas hellhörig u. wegen glattem Fußboden an Hausschuhe für Kinder denken;)

Hilfreich wären:
-Ein Besen u. Handfeger/Kehrschaufel
-Anleitung Geschirrspüler
-Auf „Hinterlassenschaften“ der Rehe achten! Fast der gesamte Garten war bei Ankunft „verdreckt“. Die Rehe kommen von hinten auf das Grundstück, dort wo die Bäume/Hecke runtergeschnurrten sind

DE
D.
sagde , Schüttorf

Sind seit mindestens 20 Jahren Mieter dieses Hauses. Das sagt glaube ich alles aus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...