Skønt stråtækt feriehus i naturskønne omgivelser i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60270
5 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På en flot naturgrund i smukke omgivelser, kun 500 meter fra Blåvand centrum, venter jer på Bjergbovej 27 et hyggeligt stråtækt feriehus. Feriehuset er lyst og rummeligt indrettet med åbent køkkenalrum og plads til 5 personer – også jeres hund er velkommen her! Fra 2022 installeres en ladestik til el-biler ved huset.

Råhygge og rummelighed – med fantastisk udsigt

Det stråtækte sommerhus på Bjergbovej 27 er komfortabelt og hyggeligt indrettet med højt til loftet og fritlagte bjælker. Den lyse og rummelige indretning byder bl.a. på et stort køkkenalrum med plads til hele familien. De mørke aftener kan nydes foran brændeovnen eller omkring det store spisebord med et brætspil eller en god kop kaffe.

I stuetagen finder I 2 soverum, et badeværelse med gulvvarme, en energibesparende varmepumpe og en vaskemaskine, mens der på 1.sal er et soveværelse med udsigt til naturen. Det store vinduesparti i stuen trækker den smukke natur ind i stuen, og I vil herfra måske kunne nyde synet af råvildt der græsser i de tidlige morgentimer.

Idyllisk natur og fantastisk terrasse med gode havemøbler

På den store sydvest vendte terrasse, kan I nyde mange timer med solskin og fuglefløjt fra de omkringliggende buske og træer. Terrassen er udstyret med både havemøbler, solvogne, parasol og grill som kan bruges på de skønne sommerdage.

Feriehuset er beliggende i rolige omgivelser men med kort afstand til Blåvands mange indkøbsmuligheder og talrige caféer og restauranter. Hvis ikke I selv lyster at lave mad, kan I bestemt her finde et hyggeligt sted at nyde jeres frokost eller aftensmad.

I hele området omkring feriehuset finder I mange små stier, hvor I kan nyde en frisk cykeltur eller skøn gåtur med hunden. Feriehuset ligger tæt ved Kallesmærsk hede, der er hjemsted for en af Europas største flokke af hjortevildt. Især i efteråret er disse tilstedeværende, hvor der i aftentimerne kan høres hjortebrøl fra de store kronhjorte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60270

D.
sagde , Horsens

Det var en super dejligt husVores feriehus var skønt, med en charmerende og dejlig indretning. Overkommelig afstand til havet og til byen.Vi nød især den totale fred og ro der var udenfor. Dejlig ugeneret have. Vi så en del råvildtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 7.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...