Lyst og hyggeligt sommerhus til 4 personer i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Fyrgården 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60271
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en kæresteferie for 2 eller skal den lille familie afsted sammen, så er feriedestinationen på Fyrgården 24 i Blåvand et oplagt valg. I sommerhuset med den skønne lyse udestueløsning har I alle de nødvendige praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og sommerhuset har en smagfuld og god indretning, der skaber en hyggelig atmosfære.

Velindrettet sommerhus med varmepumpe

I sommerhuset på Fyrgården 24 vil I føle jer godt tilpas allerede, når I træder ind ad døren. Sommerhuset har en skøn indretning, hvor der er kredset om detaljerne og skruet op for komforten, så I virkelig føler jer hjemme her. En energibesparende varmepumpe sørger for gode temperaturer og et godt indeklima.

Sommerhusets køkken er udstyret med en opvaskemaskine, der klarer opvasken for jer, så I kan bruge jeres ferietid med hinanden og gode oplevelser. Et hyggeligt stort sofahjørne med fjernsyn og et lille fint kontorhjørne befinder sig i køkken-alrummet, men feriehusets mest fantastiske rum er nok “udestuen”. Store vinduespartier og et ovenlysvindue lukker masser af lys ind i rummet, der er indrettet med både spise- og sofahjørne. Herfra kan I nyde udsigten til sommerhusets have og I kan passende tilbringe dagen her, hvis I skulle være så uheldige, at vejret ikke er med jer.

Sommerhuset er indrettet med to soveværelser – et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge – samt et badeværelse, hvor I især vil blive glade for gulvvarmen om morgenen. Sommerhuset er desuden udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få vasket badehåndklæderne og blive klar til næste strandtur.

Skøn terrasse og have

De solrige feriedage skal selvfølgelig tilbringes udendørs, så hvorfor ikke åbne den dobbelte terrassedør og rykke ferien ud på terrassen og i haven? På den afskærmede terrasse kan I finde liggestole og havemøbler frem og finde et god plet i solen, hvor I kan ligge og slappe fuldstændig af.

Har I børnene med i sommerhuset, vil de helt sikkert elske haven. Her har de masser af plads at tumle rundt og lege på, mens forældrene slapper af på terrassen. På rigtig sommerhusmanér kan I slutte dagen af med en lækker grillmiddag på terrassen.

Gode ferieoplevelser i Blåvand

Sommerhuset på Fyrgården 24 ligger i centrum af den dejlige ferieby, Blåvand, hvor der venter jer mange gode ferieoplevelser for hele familien. Måske I skal en tur i Blåvand Zoo eller vil opleve Blåvands Huk, der er det vestligste punkt i Danmark? I Blåvand er mulighederne mange. 

Ferieindkøbende kan I klare i Blåvands supermarkeder. Skulle I også have lyst til en smule shopping, er der gode muligheder for det i byens mange butikker. Efter indkøb og shopping kan I få stillet sulten hos byens skønne restauranter og caféer.

De brede sandstrande og det mægtige Vesterhav skal selvfølgelig også opleves, når I er i Blåvand. I har kun 1 kilometer hertil fra sommerhuset, og det vil ikke tage jer lang tid at nå til de kilometerlange sandstrande og det brusende hav – en fantastisk oplevelse hele året rundt.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60271

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll eingerichtets und sauberes Ferienhaus.
Uns hat der Kamin gefehlt, aber sonst war alles in Ordnung.

DK
D.
sagde , Danmark

Meget fin beliggenhed. Godt indrettet. Lyst og hyggeligt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Kern aber trotzdem ruhig!

Das Ferienhaus ist abseits der Hauptstraße aber trotzdem bekommt man davon nicht viel mit.

Es ist optimal für vier Personen und war sauber und ordentlich. Gerade von der Einrichtung der Küche waren wir angetan es ist alles in ausreichender Anzahl vorhanden was wir nicht immer überall in anderen Häusern vorfanden.

Der Strand ist fußläufig in 8-10 Minuten gut erreichbar.

Würden das Haus immer wieder nehmen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 400
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...