Moderne aktivitetshus med pool i naturskønne omgivelser i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Svinget 1A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60273
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På adressen Svinget 1 a i Blåvand, venter jer et nyopført (2020) feriehus med både pool, sauna og udespa. Feriehuset er indrettet med plads til 8 personer og 1 husdyr – og ligger i naturskønne omgivelser med blik til heden.

Lys og åben indretning med billard, sauna og pool

Feriehuset er indrettet med store lyse rum med masser af plads til familiehygge. Brug aftenerne med et brætspil ved spisebordet, eller en lille turnering omkring billardbordet, alt imens brændeovnen knitrer henne i hjørnet. Hvem ved – måske ender du som billardmester?

Den moderne indretning byder velkommen til 8 personer og 1 hund, og de 190 kvadratmeter fordeler sig på 4 gode soveværelser, 2 badeværelser med gulvvarme og et stort lyst køkken alrum. Indretningen råder ligeledes over alle praktiske nødvendigheder i form af vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

I den ene del af feriehuset, venter poolen på familiens vandhunde, mens saunaen indbyder til afslapning. Her kan der tilbringes mange timer med hygge og leg for alle aldre.

Terrasse med udespa – og blik til heden 

Sommerhuset ligger omsluttet af beplantning i form af træer, men fra udespaens placering på terrassen er der direkte kig til Kallesmærsk hede, et stort naturbeskyttet område som samtidig agerer øvelsesterræn for forsvaret. Her vil der være rig mulighed for at se kronvildt, ræve og andre smådyr, der har deres daglige færden på heden.

Selve terrassen er placeret på bagsiden af sommerhuset og er udstyret med både havemøbler, liggestole og grill. Her kan I som familie nyde mange solrige dage med god mad og sjov.

Omkring sommerhuset er der mange vandrestier, der kan lede jer helt ud til Blåvandshuk fyr. Blåvand centrum kan nås indenfor få minutter i bil eller en frisk gåtur. Her venter jer et stort udbud af restauranter, cafeer og butikker, hvor der bestemt er noget for enhver smag – uanset om I søger kulinariske lækkerier eller en ny tilføjelse til garderoben.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60273

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer Ruhe mag, ist in dem Haus richtig. Es liegt etwas außerhalb. Für uns genau richtig. Das Haus ist modern und hochwertig eingerichtet. Die Ausstattung ist sehr gut. Pool, Billiardtisch, Tischtennis, Sauna und ein großer Tisch für gemeinsame Essen oder Gesellschaftsspiele haben die Urlaub zu einem schönen Familienurlaub mit schönen Erinnerungen werden lassen.
Die Betten sind bequem. Trotz Bandscheibenvorfall keine Rückenprobleme. Zum Frühstück besuchte uns ein Reh am Küchenfenster. Wir sind sehr zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alle Erwartungen übertroffen.
Wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt. Die Zimmer waren sehr gemütlich gestaltet.
Die Küche hatte eine geniale Ausstattung, es fehlte an nichts.
Anzumerken ist der Kühlschrank, der uns besonders gut gefallen hat, da einen Wasserspender und Eiswürfelspender integriert war.
Die Terrasse war sehr ruhig und schön gelegen.
Wir würden dieses Haus definitiv ein zweites Mal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus, in dem man sich wunderbar erholen kann!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 4.592
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...