Femstjernet poolhus i Blåvand med sauna og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Svinget 1B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60274
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Svinget 1B i Blåvand er rammerne sat for en aktiv og luksuriøs sommerhusferie i det vestjyske. Det femstjernede feriehus har plads til 8 personer og er spækket med highlights – blandt andet indendørs swimmingpool, sauna og udendørs spabad! Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Det oplagte valg til en alsidig ferie med familien eller vennerne

Det store poolhus i Blåvand er et oplagt valg til en alsidig ferie med familien eller vennerne. Sommerhuset er opført i 2020 i en moderne stil, der lægger op til afslapning og luksus.

De praktiske faciliteter er selvfølgelig helt i top. Der er opvaskemaskine i køkkenet, og entréen er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler. Feriehusets to badeværelser, soveværelser og alrum er udstyret med gulvvarme. Desuden sørger den energibesparende varmepumpe for, at I altid har et behageligt indeklima.

Aktiv og luksuriøs ferie med pool, sauna og udendørs spa

Det femstjernede feriehus inviterer både til aktiv og luksuriøs ferie. Poolafdelingen med indendørs swimmingpool er et mekka for vandhundene, og her kan både store og små boltre sig og få brugt noget energi. Efter en badetur bliver I hurtigt tørre igen i saunaen, som er tilgængelig fra poolrummet.

Men det stopper ikke her – træder I ud på terrassen, møder I endnu flere fede faciliteter. Her finder I et lækkert udendørs spabad; jeres helt egen lille wellnesshjørne på terrassen.

Stor terrasse med panoramaudsigt til den uspolerede natur

På den store terrasse er der masser af plads til at slappe af og nyde det gode vejr samt Blåvands naturskønne omgivelser. Der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler, liggestole og grill, så I kan nyde de solrige dage i fulde drag.

Med en beliggenhed på en mere end 4.000 kvadratmeter stor naturgrund har I den fineste panoramaudsigt til den uspolerede hede vest for sommerhuset.

Bo tæt på Vesterhavet og Blåvands hyggelige centrum

Svinget 1B ligger i den nordlige ende af Blåvands ferieområde med cirka 1,5 kilometer til stranden og mindre end 1000 meter til Blåvands centrum. Det er et godt udgangspunkt for diverse udflugter, og fra Svinget snor en sti sig gennem klitlandskabet hele vejen til den fine sandstrand ved Vesterhavet.

I Blåvands hyggelige centrum finder I alt fra indkøbsmuligheder, spisesteder og bagerier til tøjforretninger og diverse specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60274

D.
sagde , Danmark

Et super flot hus som ligger fint med udsigt over klitlandskabet. Helt nyt og fint indeni og dejlig pool.

D.
sagde , Billum

Super lækker hus med fantastiske forhold, både til handicappede og os med hund. Poolen og spaen var så skøn og ikke mindst poolbordet indvendigt. Vi kommer helt sikkert igenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 4.292
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...