Hyggeligt sommerhus i Blåvand til 8 personer med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Solsiden 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60277
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I det hyggelige sommerhus på Solsiden 16 i Blåvand med plads til 8 personer kan hele familien nyde en skøn ferie sammen. I vil under ferien få rig mulighed for afslapning i feriehusets skønne spabad og sauna. Hvis I hen ad eftermiddagen skal nyde den friske luft, er feriehuset udstyret med en skøn overdækket terrasse og en fin græsplæne med plads til leg og sjov.

Sommerhus med feriestemning, spa og sauna

Når hele familien skal nyde hinandens samvær, kan I bevæge jer ned i sommerhusets stue, hvor I kan spille brætspil eller drikke en varm kop kaffe foran brændeovnen. Feriehuset er naturligvis praktisk indrettet med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er sommerhuset udstyret med en økonomisk varmepumpe, der sikrer et godt indeklima.

Sommerhuset rummer et skønt badeværelse, hvor I finder både en spa og en sauna. Her er der rig mulighed for at læne jer tilbage og nyde ferien. Hvis det danske vejr skulle vise sig fra sin våde side, kan I kravle under dynen med en god serie, da feriehuset har lynhurtigt fiberbredbånd.

Feriehus med overdækket terrasse på ugeneret grund

Det skønne feriehus er beliggende på en 2.469 kvadratmeter stor grund, som er omkranset af træer. I får derfor en ferie i private omgivelser med plads til at nyde den dejlige vestjyske natur. Den store naturgrund har et område med plæne samt sandkasse og gyngestativ – det skal nok være et hit hos de yngste feriegæster!

Sommerhusets flotte vestvendte og overdækkede terrasse bliver utvivlsomt stedet, hvor I kommer til at grille og nyde et godt aftensmåltid i aftensolen. Terrassen strækker sig syd om huset helt om til østsiden, så det hele dagen er muligt at finde en solstråle på en af feriehusets liggestole.

Nyd ferien i skøn natur i Blåvand

Med adresse på Solsiden 16 i Blåvand kommer I til at nyde ferien med rig mulighed for at opleve den skønne vestjyske natur. I kan med fordel pakke madkurven og besøge Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, eller tage tur på det spændende museum, Tirpitz.

I Blåvand er der mulighed for indkøb af dagligvarer. Blåvand rummer også flere specialbutikker, caféer og restauranter. Såfremt garderoben skal opdateres med den nyeste mode, er der flere tøjbutikker og lignende at finde i Blåvand.

Som noget særligt, har I som gæster af dette feriehus fri adgang til to 9-hullers golfbaner i Ho (udstyr kan lejes på stedet).

Det siger vores gæster om sommerhuset 60277

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat die Woche in diesem Haus sehr gefallen. Das Haus ist für unseren Geschmack super gelegen,und die oft bemängelte Nähe zum Nachbarn hat uns gar nicht gestört. Es ist halt ein Ferienhausgebiet und da muss man damit rechnen. Das Haus ist gut bis sehr gut eingerichtet,nur Kleinigkeiten könnten mal ausgetauscht werden. Wir haben uns wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes Ferienhaus für optimaler Weise 6 Erwachsene und 1 Kind. Mit 3 möglichen Terrassen auch reichlich Platz im Freien
Die Internetpräsenz entspricht der Realität.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer tollen Lage und ist mit allem ausgestattet was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 2.469
Renoveret / Byggeår:2012 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...