Sommerhus med sauna og udsigt til natur kun 25 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Mærsk Vase 13, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60278
6 pers.
Antal personer
25 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 25 meter fra stranden og det smukke Vesterhav ligger dette skønne sommerhus på Mærsk Vase 13 i Blåvand. Sommerhuset har plads til 6 personer, og op til 3 hunde er også mere end velkomne. Fra sommerhuset er der en dejlig udsigt til Blåvands smukke natur, der fortsætter så langt, øjet rækker.

God, lys indretning – badeværelse med sauna

Sommerhuset på Mærsk Vase 13 har en god indretning, som komplimenteres af lysindfaldet, der kommer fra de mange vinduer. Feriehusets opholdsrum er det perfekte sted til mange gode feriestunder sammen, hvad end de står på madlavning, film eller spil. I opholdsrummet står en brændeovn klar til at fuldende den gode feriestemning og sørge for gode temperaturer i sommerhuset. Feriehuset er ligeledes udstyret med en energibesparende varmepumpe, som sørger for hurtig opvarmning.

I opholdsrummet finder I desuden 2 sovepladser i den hyggelige alkove. De resterende 4 sovepladser er at finde i sommerhusets 2 soveværelser, hvor det ene er indrettet med enkeltsenge, og det andet er indrettet med en dobbeltseng.

På sommerhusets badeværelse, der har gulvvarme, er der en dejlig sauna, hvor I kan få jer en god gang varme og afslapning. Efter en tur i Vesterhavet, der ligger blot 25 meter fra sommerhuset, er det også oplagt med en tur i saunaen, hvor I kan blive tørret og få varmen igen.

Omkring sommerhuset er der lagt fliser, så I altid kan finde et godt sted at sidde med en spændende bog eller en god kop kaffe. På sommerhusets sydside finder I en afskærmet, delvist overdækket terrasse, hvor I kan nyde de varme feriedage i fulde drag. Også på vestsiden er der en afskærmet terrasse, hvor I kan tilbringe ferien udendørs i havemøbler og liggestole.

Masser af natur – kun 25 meter til stranden og Vesterhavet

I dette feriehus kan I nyde en dejlig ferie midt i den smukke, vestjyske natur. På alle sider af sommerhuset har I en fantastisk udsigt til naturen, der fortsætter så langt, øjet rækker. Udsigten kan I nyde med lyden af brændingen i baggrunden fra Vesterhavet, der ligger kun 25 meter fra feriehuset.

Det tager jer kun et minuts tid at nå til de kilometerlange sandstrande og det smukke Vesterhav. På alle tider af året skal en gåtur langs vandet opleves – det er ren terapi for sjælen. Om sommeren kan hele dagen tilbringes på den skønne strand med mange ture i det forfriskende hav.

Gode ferieoplevelser i Blåvand

Det er ikke kun fra sommerhuset på Mærsk Vase 13, I kan opleve Blåvands smukke natur. I kan også tage på tur rundt omkring Blåvand, hvor der er skønne skovområder, der både kan opleves til fods og på cykel. Ellers kan I tage en tur i Blåvand Zoo, som er et sikkert hit blandt de yngste feriegæster.

Ferieindkøbene kan klares i Blåvand, hvor den nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 700 meter fra sommerhuset. Blåvand byder desuden på flere supermarkeder, hyggelige specialbutikker og gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60278

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes Häuschen,das seinen Zweck erfüllt. Wir haben uns in der Woche dort sehr wohl gefühlt.die Lage des Hauses ist wunderbar,man ist mit den Hunden sofort am Strand.Das Haus ist schon ein wenig in die Jahre gekommen und eine Teilrenovierung wäre schön.Wir werden aber auf jeden Fall wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön idyllisches Haus direkt am Strand (Strandaufgang direkt gegenüber).

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden und hätten gern für das nächste Jahr gebucht. Passte aber leider nicht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.444
Renoveret / Byggeår:2017 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...