Luksuriøst poolsommerhus i Blåvand med sauna og udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 22A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60279
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om luksuriøse omgivelser på jeres næste ferie? Så er dette femstjernede poolhus i Blåvand et godt bud på jeres næste feriebolig. Sommerhusets stilfulde indretning har alt, hvad feriehjertet begærer – blandt andet indendørs swimmingpool, sauna, vinkøleskab og en lækker terrasse med udendørs spabad.

Masser af highlights på ferien – pool, sauna og lækker terrasse med udendørs spa

Med ferieadresse på Søren Gades Mark 22A er I sikret en masse fede highlights på ferien. Her kan I for eksempel holde badeferie hele året rundt, eftersom feriehuset rummer en stor poolafdeling med swimmingpool, sauna og ekstra bruser.

Fra poolområdet er der udgang til ferieboligens lækre terrasse. Med afskærmning og delvis overdækning kan I altid være sikre på at have ly og læ, mens I nyder den friske luft og Blåvands naturskønne omgivelser. På terrassen står desuden et stort udendørs spabad, der giver anledning til masser af wellnessoplevelser i det fri. Her kan I sidde under stjernehimlen og nyde tilværelsen med et koldt glas vin.

Stilfuldt 8 personers-sommerhus med pejseindsats og vinkøleskab

Poolhuset, som er opført i 2021, råder over hele 190 kvadratmeter og plads til op til 8 gæster. En stilfuld indretning i flotte kvalitetsmaterialer skaber en rød tråd fra ende til anden og sætter den helt rigtige atmosfære på den luksuriøse ferie.

Hele sommerhuset er udstyret med gulvvarme, og alrummet er indrettet med pejseindsats, som tilfører ekstra varme og ikke mindst hyggelig stemning. Det veludstyrede køkken med køkkenø bliver samlingspunktet, når aftensmaden skal tilberedes, og som en ekstra bonus er der et vinkøleskab, så I altid kan nyde et koldt glas hvidvin eller rosé.

Bo på læfyldt naturgrund i Blåvand med kort vej til stranden og centrum

Fra den læfyldte naturgrund på Søren Gades Mark har I hverken langt til det ene eller det andet. I kommer til at bo et par minutters kørsel fra den nærmeste strandopgang ved Hvidbjerg Strand, hvor der er en tilstødende parkeringsplads.

Der er ligeledes kun et par minutter i bil til Blåvands centrum. Den populære ferieby har alt fra supermarked og diverse forretninger til lækre bagerier, spisesteder og iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60279

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus, med alt vi havde brug for for st få den dejligste ferie.Dejlig og rolige omgivelser.

D.
sagde , Køge

Alle pengene værd, utrolig smukt!!! Vidunderlig oplevelse. Langt over standart i niveau.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 2.335
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...