Luksuriøst aktivitetshus i Blåvand med udespa og uspoleret udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kallesmærskvej 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60282
10 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et eksklusivt feriehus til den næste ferie ved havet? Dette luksuriøse aktivitetshus til 10 personer i Blåvand byder på alt, hvad feriehjertet begærer! Her får I ikke kun en stilfuld indretning, der oser af kvalitet, og et hav af fede faciliteter som spabad, sauna, aktivitetsrum og udendørs spabad – I får også en helt unik beliggenhed med uforstyrret panoramaudsigt til det smukke hedelandskab.

Skønne wellnessoplevelser med spabad, sauna og udendørs spabad

På Kallesmærskvej 32 er der dømt masser af luksus og velvære på ferien. Indvendigt får I blandt andet et stort wellnessbadeværelse, hvor der både er adgang til sauna og spabad – den perfekte destination efter en gåtur i den friske vestenvind.

Den luksuriøse stil fortsætter udenfor. Her står et stort udendørs spabad på terrassen klar til at give jer de skønneste wellnessoplevelser under åben himmel, mens I kan nyde panoramaudsigten til det uberørte hedelandskab. Et lille ekstra på terrassen er udendørsbruseren, hvor I kan få jer en skyller i det fri eller hurtigt få fødderne rene for sand efter en strandtur.

Stilfuldt feriehus til 10 personer – aktivitetsrum med billard og bordtennis

Det stråtækte luksussommerhus er opført i 2019, og den stilfulde indretning med sans for både detaljer og kvalitet vil falde i selv den mest kræsne feriegæsts smag. Loft til kip får omgivelserne til at syne endnu større, og de træbeklædte vægge gør, at I stadig får fornemmelsen af ægte sommerhushygge – også hjulpet på vej af den charmerende alkove i køkkenalrummet og den klassiske brændeovn. Fra de store vinduespartier i alrummet har I en skøn udsigt til den omkringliggende natur.

Det er nemt at se, at der er tænkt på alle aldre og interesser i indretningen, og ligegyldigt om I tager af sted med familien eller den store venneflok, er alle 10 feriegæster godt underholdt her. Mens nogle slapper af i saunaen eller spaen, kan de resterende udfordre hinanden på kryds og tværs i billard og bordtennis i aktivitetsrummet.

Sommerhusets store indkørsel har plads til 6 biler, så det kommer ikke til at knibe med at finde parkeringspladser!

Fantastisk, ugeneret beliggenhed i Blåvand med panoramaudsigt

Prikken over i’et er aktivitetshusets fantastiske og ugenerede beliggenhed. Her bor I lige ud til Blåvands uspolerede hede, og indenfor såvel som udenfor har I en helt fænomenal udsigt til det lyngklædte landskab. Samtidig kommer I hverken til at bo langt fra by eller hav. Både Blåvands centrum og det brusende Vesterhav ligger kun en kort køretur væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60282

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, ruhig gelegen (mit Ausnahme der Bewegungen im angrenzenden Militärgebiet, sehr gut ausgestattet, schöner Aktivitätsraum, viele Sitzmöglichkeiten rund ums Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ruhig gelegen und sehr gut ausgestattet. Im Haus fehlt es an nichts. Sehr schön ist der Außenwirlpool und die Terrassen, die man je nach Sonnenschein wechseln kann ohne den Stuhl mitzunehmen. Die Wege zum Einkaufen sind kurz und auch zu Fuß kein Problem.

DE
D.
sagde , Cadenberge

Schönes Haus mit kompletter Ausstattung in einer schönen Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.513
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (91 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...