Charmerende feriehus i Blåvand med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Poul Helgesensvej 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60298
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i naturskønne omgivelser i Blåvand, byder det charmerende feriehus på Poul Helgesensvej 6 jer på uforstyrret afslapning. Det velindrettede feriehus har plads til 6 personer, og indeholder både sauna og spa. Skønt sommerhus med smagfuld møblering, hvor der er kræset for den personlige indretning. Sommerhuset har gode detaljer som ovenlys i stue og køkken med et smukt lysindfald, og det er dekoreret med kunst inspireret af årelange ophold i Afrika og Grønland. 

Hyggeligt interiør med god komfort, spa og sauna

I dette skønne feriehus kommer sommerhusatmosfæren rigtigt til sin ret med de skrånende lofter og behagelige møbler. Hjertet af sommerhuset er den indbydende opholds- og spisestue, hvor I kan nyde de fleste af døgnets timer sammen – hvad enten det er med lækre måltider, sjove brætspil eller en god film i skæret af den knitrende brændeovn. Mangler I en bog til ferien findes der et lille ‘bibliotek’ med danske, tyske og engelske bøger. 

I feriehusets store badeværelse venter det sprudlende spabad og den varme sauna på jer. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer sammen. Det ekstra gæstetoilet sørger også for at lette travlheden på badeværelset om morgenen. I det ene badeværelse er der tillige pusleplads til de mindste.

På den praktiske side tilbyder dette feriehus alt hvad I  behøver for en afslappende ferie sammen. Deriblandt både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler – og den energibesparende varmepumpe holder omkostningerne for opvarmning lave. Til børnefamilierne er der også 2 højstole og en barneseng til rådighed. Gratis internet er naturligvis også en del af pakken i dette hyggelige sommerhus.

Uforstyrret ferieidyl midt i naturen, med dejlig sydvestvendt terrasse

Hvis du sætter pris på en beliggenhed med stort privatliv og hvor vildtet kommer tæt forbi, så er dette huset for dig. Huset ligger tæt på et stort fredet klitområde ved foden af ‘Heksebjerg’, hvorfra der er 360 graders panoramaudsigt over hav, plantage og hede. Her kan de skønneste solnedgange nydes.

Helt særligt ved dette feriehus er bestemt placeringen omgivet af træer og fuglesang midt i naturen. Her får I både en åben og overdækket terrasse, hvor hele familien uforstyrret kan nyde morgenkaffen eller yndlingsbogen. Terrassen er udstyret med en grill, så aftensmaden kan tilberedes og nydes i den friske luft. I kan her gøre brug af fem solvogne, en sansegynge og to hængekøjer i træernes skygge. I den store grønne have er der både gynge og sandkasse, så børnene kan boltre sig i den friske luft og få brugt en masse energi. I sommerperioden står der en udebruser med kold vand til rådighed.

Med et ophold på Poul Helgesensvej 6 er I tæt på de kilometerlange sandstrande og de mange spændende restauranter og butikker i den livlige kystby Blåvand. Her får i en uovertruffen ferie på Danmarks vestligste punkt. Oplev Blåvandshuk fyr, som I aften- og nattetimerne lyser himlen op, tag en gåtur på én af de mange vandreruter i området, og oplev naturen og det rige dyreliv på tæt hånd.

Området hvori sommerhuset ligger, har været i familiens eje i hundrede år, hvorfor familien også er nævnt i den permanente udstilling på det nærliggende Tirpitz museum, som ligger i gåafstand via det fredede klit areal nær huset. Huset er holdt både røg – og husdyrfrit. og ligger tæt på et stort fredet klitområde ved foden af ‘Heksebjerg’, hvorfra der er 360 graders panoramaudsigt over hav, plantage og hede. Her kan de skønneste solnedgange nydes.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60298

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir kommen seit rund 50 Jahren nach Dänemark, ca. 48 davon nach Blavand in den Sandtoftevej. Wir mögen es etwas ruhiger und naturnah. Das Haus hat zudem die richtige Größe und ist sehr nett eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und hyggeliges Ferienhaus, in dem man sich gut erholen kann.
Es ist alles vorhanden, was man braucht, um sich wohl zu fühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus in einer ruhigen Gegend. Wir haben uns in den 2 Wochen sehr wohlgefühlt. Der Aussenbereich ist sehr großzügig und lädt zum verweilen ein. Das Ferienhaus ist einfach toll ausgestattet, vor allem die Küche, da macht das Kochen richtig Spass. Es ist ausreichend Besteck/Geschirr vorhanden, aber auch vieles was wir im Urlaub nicht erwartet hatten, z.B. Mixer, Küchenwaage, Backformen etc. Auch das Kochgeschirr, Töpfe und Pfannen, alles in einem Top Zustand. Der Wohnbereich ist sehr gemütlich eingerichtet, alles in allem ein Haus zum Wohlfühlen, entspannen und genießen. Man hat ausreichend Platz um auch die mitgebrachten Sachen zu verstauen. Einziges was für uns zu bemängeln wäre, sind das die Betten/Matratzen für uns zu weich waren.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.468
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...