Hyggeligt feriehus med brændeovn og overdækket terrasse

3
icon
icon
icon

Hybenvej 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60305
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne sommerhus til 4 personer kan I læne jer tilbage og nyde ferien. Den gode brændeovn sørger for hyggen, og den overdækkede terrasse gør, at I kan nyde den vestjyske natur i alt slags vejr. Desuden kan de yngste gæster give den gas på sommerhusets gynge eller i sandkassen.

Nyd ferien med brændeovn og varmepumpe

I løbet af ferien vil I utvivlsomt samles foran brændeovnen, hvor I kan nyde socialt samvær, en god bog eller et sjovt brætspil. Desuden er sommerhuset udstyret med en energivenlig varmepumpe, så I kan holde varmen – uden de store omkostninger. 

Hvis vestenvinden bider, og I mest af alt har lyst til en dag under dynen, kan dette naturligvis også lade sig gøre! I feriehuset er der nemlig installeret super hurtigt fiberbredbånd og Chromecast, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Skønt feriehus på ugeneret grund med overdækket terrasse

På den 1.823 kvadratmeter store grund har I de perfekte rammer for at nyde den friske luft og naturen. På sommerhusets store græsplæne er der rig mulighed for sjov og leg. Både store og små kan spille en fodboldturnering, og de yngste gæster kan lege på gyngen eller i sandkassen.

Når alt krudt er brændt af, kan I læne jer tilbage i sommerhusets liggestole på den skønne sydvendte terrasse. Desuden er den sydvendte terrasse overdækket, så I både kan finde en solstråle og kravle i ly for vind og vejr.

Hold ferien centralt i Blåvand kun 600 meter fra Vesterhavet

Med adresse på Hybenvej 17 kan I nyde ferien tæt på dejligt byliv i Blåvand, hvor der ikke er langt til skøn vestjysk natur. I kan gå en god lang tur ved stranden, som kun befinder sig 600 meter væk, eller sågar snuppe en dukkert, hvis vejret er godt. 

Nærmeste indkøb finder I kun 400 meter væk i Blåvand. Her er der både mulighed for at handle i supermarked og i diverse specialbutikker. Derudover finder I også flere caféer og restauranter, hvor I kan nyde et godt måltid mad og fejre, at I har ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60305

D.
sagde , København N

Fint lille hus til 3 voksneDejligt det lå lidt væk fra alle mennesker på hovedgaden

D.
sagde , Silkeborg

Mørkt sommer hus- dårlig belysning på badeværelse, men en fantastisk beliggende hed og et rigt dyreliv i haven,masser af rådyr- egern og harre

D.
sagde , Danmark

Rigtig fint og velholdt sommerhus med dejlig grund og perfekt beliggenhed.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 1.823
Renoveret / Byggeår:2008 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...