Moderne sommerhus med spabad og sauna centralt i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjerg Strandvej 7E, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60310
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Til 2 familier, der vil på en afslappende ferie i Blåvand, er sommerhuset på Hvidbjerg Strandvej 7E det oplagte valg. Sommerhuset har plads til 8 personer, som kan nyde en skøn ferie i sommerhusets dejlige atmosfære og slappe af i spabad og sauna.

Moderne indretning – badeværelse med spabad og sauna

Feriehuset på Hvidbjerg Strandvej 7E er et moderne et af slagsen. Ved jeres ankomst vil I straks mærke den dejlige ferieatmosfære, som sommerhuset rummer – her vil I hurtigt føle jer godt tilpas. Feriehuset har en moderne indretning med komfortable møbler, I kan finde jer til rette i.

I sommerhuset er der afslapning for alle. Om I foretrækker at sidde og slappe af i et boblende spabad eller at sætte jer til rette i en varm sauna, så har I muligheden for det her. Begge dele finder I på det store af sommerhusets to badeværelser.

I kan også slappe af foran fjernsynet i opholdsrummet, hvor køkken, stue og spiseafdeling er samlet. Det store rum med højt til loftet er perfekt til enhver hyggelig stund med film, spil og god mad. Den hyggelige brændeovn sørger for, at stemningen er i top.

Overlad det praktiske husholdningsarbejde til opvaskemaskinen, vaskemaskine og tørretumbleren, mens I nyder ferietiden sammen. En energivenlig varmepumpe varmer sommerhuset op til lave omkostninger – på begge badeværelser og i stuen kan I desuden nyde gulvvarmen.  

Skøn have med gyngestativ – kun 1 kilometer til stranden

Feriehuset har en dejlig terrasse og en skøn have, I kan rykke ud i på de varme solskinsdage. Terrassen er afskærmet, så her kan I uden problemer sidde, selv hvis vinden skulle blæse. På terrassen kan I samles om aftenen til en god middag på grillen.

Fra den afskærmede terrasse er der udsigt til haven, hvor børnene helt sikkert vil elske at lege. Til glæde for dem er der også et gyngestativ i haven, hvor de kan gynge og få sus i maven.

Kun 1 kilometer fra sommerhuset ligger stranden. Det tager ikke lang tid for jer at nå de brede sandstrande, hvor dukkerter om sommeren er helt fantastisk, og gåture langs vandet er terapi for sjælen på alle tider af året. Efter en dejlig tur ved stranden, kan I hurtigt nå hjem og sætte jer ind i saunaen for at få varmen igen.

Oplevelser for alle i Blåvand

Sommerhuset på Hvidbjerg Strandvej 7E har en dejlig beliggenhed centralt i Blåvand. Herfra har I kun 300 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der flere gode indkøbsmuligheder i supermarkederne og specialbutikkerne.

Blåvand er en skøn ferieby, hvor der er noget for alle aldre. Der er mange gode udflugtsmuligheder på jeres ferie, hvor I blandt andet kan tage i Blåvand Zoo, til Blåvandshuk Fyr eller besøge Tirpitz-museet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60310

D.
sagde , Hamburg

Dejligt hus og for 2 familier perfekt!For cyklister perfekt, stranden er fantastisk.
I det hele taget en skøn natur!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 700
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...