Idyllisk stråtækt sommerhus med sauna, udespa og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 31, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60312
10 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en smuk naturgrund i Blåvand, venter jer dette storslåede sommerhus på Fyrvej 31, hvor rammerne er sat for en fantastisk ferie for op til 10 personer. Sommerhuset har i 2023 gennemgået en totalrenovering og fremstår moderne, lyst og lækkert. Fordelt på de 218 m2, byder dette attraktive sommerhus både på et aktivitetsrum med billard og bordtennis, og et fantastisk udemiljø med udebruser og udespa til 5 personer.

Her har I en uovertruffen beliggenhed på en helt ugenert 2600 m2 stor grund tæt på det levende bymiljø, som Blåvand også tilbyder året rundt – kun 200 meter fra stranden og det brusende Vesterhav.

Moderne indretning med et touch af hygge

Den moderne, skandinaviske indretning inviterer til hyggestunder for alle gæster. Det rummelige alrum, hvor spiseplads, stue og køkken er nænsomt forenet, agerer samlingspunkt for hele familien eller venneparrene. Her kan I være sammen om madlavningen i det moderne køkken, der byder på diverse bekvemmeligheder med både induktionskomfur og opvaskemaskine, eller samles i de komfortable møbler i stuen og se en god film sammen – der er for øvrigt fjernsyn i alle værelser.

Til hyggelige stunder kan I tænde op i brændeovnen for lige at give den lidt ekstra hyggelig feriestemning og varme – og ellers sørger en varmepumpe for både gode og energivenlige temperaturer i sommerhuset.

I forlængelse af køkkenet kan I også rent lavpraktisk benytte jer af vaskemaskinen og tørretumbleren, så feriens tøjvask hurtigt er klaret.

Indbydende soverum og badeværelse med sauna – velvære for sjælen

Feriehuset er både moderne, rummeligt og velindrettet, så alle feriens gæster med forskellige behov kan finde sig godt tilpas. Med 3 badeværelser med indlagt gulvvarme, er der ingen trængsel om morgenen. Dertil er der i forlængelse af det ene badeværelse en skøn sauna, så I kan få varmet musklerne godt igennem.

Feriehuset byder på 5 soverum, der er indrettet med henholdsvis 4 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Feriehuset er ligesom opdelt i 2 afdelinger, hvor den lille afdeling indeholder 2 af soverummene samt selvstændigt køkken og badeværelse. Fra denne afdeling er der også udgang til den skønne terrasse. Dermed er huset ideelt for 2-3 vennepar med børn eller en samlet ferie for flere generationer. 

Aktivitetsrum med billard og bordtennis, og et hyggeligt opholdsrum

Et andet højdepunkt i sommerhuset er aktivitetsrummet, hvor I med garanti kommer til at tilbringe mange sjove og underholdende timer sammen på ferien. I aktivitetsrummet kan I både give jer i kast med et slag billard eller bordtennis, så der er lagt op til en game-night eller turnering, hvor man kun kan gætte på, hvem der bliver feriens ultimative vinder?

Det rummelige opholdsrum er oplagt for en hyggeaften med kortspil og et godt glas vin, mens det fantastiske loftsvindue sørger for kig til månens klare lys.

Fantastisk udemiljø med flere terrasser og udespa

Feriehuset på Fyrvej 31 ligger godt afskærmet af høje træer og ligeledes med stakitafskærmning om terrasserne. Her kan I med fordel tilbringe en masse privat hyggetid på de skønne terrasser, mens børnene boltrer sig på gyngestativet eller i sandkassen. Mens børnene leger, kan I slappe af i solvogne og nyde den salte havluft og lyden af brændingen – stranden og Vesterhavet ligger nemlig blot 200 meter fra feriehuset!

Udover solvogne er her naturligvis også havemøbler og parasol, hvorfra I kan nyde de varme sommerdage. En grill står også til jeres rådighed, så I kan nyde en lækker middag på terrassen med lokale råvarer på grillen måske hjembragt fra byens fiskehandler eller slagter?

Her står også et udespa klar til jer, hvorfra I kan nyde ferien i det fri. Sæt jer godt til rette under de funklende stjerner, og mærk hverdagens stress og jag blive skyllet bort. I sommerhalvåret er der desuden en udebruser, så I kan skylle jer under efter en tur i spabadet eller på stranden.

Velkommen til en skøn ferie i Blåvand – vestkystens paradis!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60312

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes großes Ferienhaus, Sauberkeit war i.O.
Mit vielen Möglichkeiten zum Spielen. In der Küche war das Waschbecken leider oft verstopft. Die Küchenutensilien lagen etwas unaufgeräumt in den Schubladen.. Im großen Ganzen kann man das Haus aber weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hochwertig ausgestattetes Haus mit viel Platz für alle bis max. 8 Bewohner. Exzellenter Aussenbereich mit Extras (Aussenpool, Gasgrill)

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist von sehr guter Qualität. Sehr viel Platz. Vor allem die große Terrasse und das anschließende Grundstück haben uns begeistert. Einschließlich der mehrmalige Besuch der Rehe. Kann man nur empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:218 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2023 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...