Hyggeligt sommerhus med spabad og sauna centralt i Blåvand

3
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 47, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60313
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Til familien, der trænger til en god ferie ved Vesterhavet, er sommerhuset på Horns Bjerg 3 – 47 helt perfekt. Sommerhuset, der har en central beliggenhed i Blåvand, har plads til 6 personer, og jeres hund er også hjerteligt velkommen til at komme med. I skal selvfølgelig kunne slappe fuldstændig af på jeres ferie, og dét kan I gøre i sommerhusets spabad og sauna.

Skøn indretning – spabad og sauna på badeværelset

Når I træder ind i sommerhuset på Horns Bjerge 3 – 47, bliver I mødt af en skøn indretning og god atmosfære, som I straks vil føle jer hjemme i – her er der garanti for en god ferie for hele familien i dejlige omgivelser.

Sommerhusets 124 kvadratmeter fordeler sig på to plan. På førstesalen ligger 2 af de 3 soveværelser, mens det tredje soveværelse ligger i stueetagen. På soveværelserne er der Sisaltæpper på gulvet. I stueetagen ligger også badeværelset, hvor spabad og sauna står klar til at forkæle jer med afslapning.

Opholdsstuen ligger også i stueetagen, og her vil I uden tvivl tilbringe mange timer sammen. I kan sætte jer godt til rette i sofaerne, mens I streamer film via Chromecasten – for ekstra god lyd til jeres yndlingsfilm kan I oprette forbindelse til soundbaren, som I også kan spille musik gennem. Skal der i stedet skrues op for den hyggelige stemning, kan I tænde op i brændeovnen.

I sommerhuset har I alle de praktiske faciliteter, I måtte have brug for på ferien. I køkkenet klarer opvaskemaskinen jeres opvask, og i bryggerset har I en vaskesøjle, hvor I kan klare tøjvasken på ferien. Sommerhuset opvarmes desuden af en energivenlig varmepumpe.

Åben terrasse med liggestole, havemøbler og grill

På de varme, solskinsfyldte feriedage skal I selvfølgelig udenfor. Ryk ud på den åbne terrasse, hvor I kan finde jer godt til rette i liggestole og havemøbler. Om aftenen kan I finde grillen frem og nyde en lækker middag med røde bøffer og god vin.

Maden til grillen kan I købe hos et af byernes supermarkeder eller en af specialbutikkerne – nærmeste indkøb ligger kun 100 meter væk, så hvis I skulle mangle den sidste ting, der sætter prikken over i’et for grillmiddagen, kan I hurtigt få det købt.

Kort afstand til by og strand

Sommerhuset ligger centralt i feriebyen Blåvand, og der er mange gode muligheder og oplevelser inden for meget kort afstand. Foruden indkøbsmuligheder har Blåvand også en række hyggelige butikker og gode spisesteder.

Fra sommerhuset har I kun 900 meter til den nærmeste strand og Vesterhavet – det tager ikke mange minutter at nå hertil, når I trænger til en kølende dukkert på de varme feriedage. Til en god gåtur langs stranden er det perfekt at tage til Nordstranden i Blåvand.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60313

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattet Haus, gemütlich eingerichtet. Es war alle vorhanden was man für einen huggeligen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet genügend Platz für 3 Personen ( bedingt durch das Sofa). Es ist süß eingerichtet und liegt sehr zentral.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gemütliches Ferienhaus.
Zentrale Lage. Einkaufsmöglichkeiten gleich um die Ecke. Zu Fuss ist man schnell im Ort. Schöne Terrasse auf der man lange die Sonne genießen kann. Bequeme Betten.Wir würden das Haus jederzeit wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 100
Renoveret / Byggeår:2019 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...