Dejligt sommerhus med spa og sauna tæt på Blåvands bymidte

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 99, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60320
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette dejlige sommerhus til 6 personer i Blåvand, har I alle nødvendigheder til en god ferie! Sommerhuset er beliggende kun 100 meter fra Blåvands bymidte, hvor det sprudler af liv og feriestemning. I vil også have mulighed for at smide benene op og slappe af i feriehusets sauna og spabad. Hunden er naturligvis velkommen på ferien.

Skønt feriehus med hyggelig indretning samt spa og sauna

Når I træder ind i det hyggelige sommerhus vil I med det samme blive mødt af den dejligste feriestemning. Indretningen er lys og venlig, og I finder naturligvis hverdagens praktiske hjælpere i form af vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Der er sågar et ekstra køleskab, så I altid har mulighed for kolde drikkevarer.

Feriens samlingspunkt bliver utvivlsomt det lyse køkken-alrum, hvor hele familien kan samles om et hyggeligt brætspil eller en god kop kaffe. Rummet bliver varmet op af en økonomisk varmepumpe, så I kan holde varmen uden de store omkostninger. Og hvis I vil skrue lidt op for hyggen, kan I jo også tænde op i brændeovnen.

Vi garanterer, at I ikke går ned på afslapning, når I holder ferie i dette skønne feriehus i Blåvand – I vil nemlig opleve, at feriehuset er udstyret med både spa og sauna. Boblerne fra spabadet og varmen fra saunaen er helt perfekte, når I skal glemme hverdagens stress og jag. Derudeover er der et gæstetoilet på 1. sal.

Feriehus med god terrasse tæt på Blåvands bymidte

Med ferieadresse på Horns Bjerge 3-99 holder I ferie kun 100 meter fra Blåvands bymidte, som altid er fuld af liv og feriestemning. Her vil I kunne foretage jeres ferieindkøb i både almindelige supermarkeder og i diverse specialforretninger.

Efter I har foretaget dagens ferieindkøb, kan I med fordel rykke ud på sommerhusets gode terrasse, hvor der kan slappes af. Terrassen vender mod syd, så I kan finde en solstråle det meste af dagen, og I har den hyggeligste lille kanal, som løber foran huset.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60320

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus! einfach zum wohlfühlen,!
Das Haus hat alles was man braucht,und man ist schnell am Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein rundum schönes Ferienhaus welches auf jeden Fall weiter zu empfehlen ist. Wir waren vollendens zu Frieden und haben uns sehr wohl gefühlt in dem Haus und in der Umgebung ( Ort, Strand ). Würden das Haus immer wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und liegt auch gut,gut macht sich auch die Lage zu Spar,gerade für ältere Menschen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...