Hyggeligt sommerhus på skøn beliggenhed i Blåvand natur

2.5
icon
icon
icon

Bakkedraget 13, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60321
4 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Til en hyggelig familieferie midt i den vestjyske natur er sommerhuset på Bakkedraget 13 oplagt. Sommerhuset ligger på en skøn beliggenhed omringet af masser af dejlig natur. Her kan 4 personer holde en dejlig ferie i rolige omgivelser – og hundene er selvfølgelig også velkomne.

Sommerhus fuld af hygge

Hygge er det sidste, I kommer til at mangle i dette dejlige sommerhus på Bakkedraget 13 i Blåvand. Feriehuset har en indretning med lyse trævægge og -lofter, skønt lysindfald og loft til kip, der tilsammen skaber en hyggelig og skøn ferieatmosfære.

Især i køkkenalrummet er hyggen i centrum. I det store rum kan hele familien samles til hyggelige feriestunder sammen. Amatørkokkene kan stå for madlavningen i køkkenet, mens andre slapper af i stuen. Efter madlavningen står opvaskemaskinen for opvasken, så I kan tilbringe endnu mere ferietid sammen. Om aftenen kan I streame film på tv’et via chromecast.

I feriehuset har I 1 badeværelse med gulvvarme og 3 soveværelser. Sommerhuset bliver opvarmet af en energivenlig varmepumpe, der holder temperaturen høj og omkostningerne lave. Feriestemningen kan I skrue i top ved at tænde op i brændeovnen i stuen.

Skøn beliggenhed midt i naturen

Feriehuset på Bakkedraget 13 har en skøn beliggenhed, hvor der er masser af natur, I kan nyde godt af. Fra sommerhusets stue kan I nyde udsigten til den skønne natur på de dage, hvor vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Ellers kan I træde ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor I virkelig kan komme helt tæt på naturen.

På terrassen har I både havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i. Læn jer tilbage og slap af til lyden af fuglefløjt, vindens susen i træerne og den absolutte feriefred. Mens I nyder ferien fra terrassen, vil jeres hunde helt sikkert elske at snuse nysgerrigt rundt på den store naturgrund.

Masser af natur i Blåvand

Vil I ud at opleve endnu mere natur, udover det sommerhuset på Bakkedraget 13 byder på, så har I mange gode muligheder for det i Blåvand. Området byder på skønne klitlandskaber og smukke sandstrande, der indbyder til mange gode gåture på ferien. Og vil I ud at bade, så er det oplagt med en tur til sydstranden i Blåvand.

Et udflugtspunkt, der virkelig er et besøg værd på jeres ferie i Blåvand, er Blåvandshuk Fyr. Det er Danmarks vestligste punkt, og går I hele vejen op i toppen af fyret, kan I opleve en helt fantastisk udsigt, der strækker sig over både Blåvand, Vesterhavet og masser af natur.

I Blåvand er der mange gode muligheder, hvor I kan klare jeres ferieindkøb. Med flere supermarkeder og specialbutikker i byen kan I helt sikkert finde det, I skal bruge til aftensmaden. Vil I slippe for selv at lave mad, kan I slå vejen forbi en af byens lækre spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60321

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus genügt allen Ansprüchen, vor allem wenn man nur zu zweit ist

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Umgebung und sehr zweckmäßige Einrichtung des Hauses.

DK
D.
sagde , Middelfart

Rart ældre feriehus-lidt slidt, men hyggeligt og man føler sig hjemme med det samme. Dejlig stor terrasse, som går næsten hele vejen om huset.Dejlig stor og smuk naturgrund. Den ligger ikke ensomt, men man kan være på grunden ugenert.
Dyreliv om aftenen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 3.824
Renoveret / Byggeår:2015 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...