Dejligt sommerhus med spabad og sauna i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Gl. Hovej 35, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60324
6 pers.
Antal personer
1550 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I vil holde en afslappende ferie i naturskønne omgivelser, så er sommerhuset på Gl Hovej 35 i Blåvand et oplagt valg. Sommerhuset, der har både spabad og sauna, inviterer indenfor til en dejlig og afslappende ferie for 6 personer. Og i dette feriehus er 2 hunde også hjerteligt velkomne.

Ferieafslapning i spabad og sauna

Afslapning er i højsædet, når I holder ferie. I sommerhuset på Gl Hovej 35 er der rig mulighed for, at I kan slappe fuldstændig af og få ladt jeres batterier op igen. På feriehusets badeværelse finder I nemlig et lækkert spabad, der står klar til at forkæle jer. Efter en dejlig tur i spabadet, kan I sætte jer ind i den varme sauna for ekstra afslapning.

I sommerhusets store alrum er der også god mulighed for at slappe af. Her kan I blandt andet læne jer tilbage i de lækre sofaer, mens I ser en god film i tv’et – takket være Chromecasten kan I streame jeres favoritfilm. I alrummet er der også en hyggelig alkove, der er perfekt til en stille stund med en god bog.

Overalt i sommerhuset vil I kunne mærke den hyggelige sommerhusstemning, der på bedste vis bliver komplementeret af det skønne lysindfald. I alrummet står desuden en brændeovn, der både skruer op for temperaturen og hyggen.

Gode terrasser og masser af plads

Sommerhuset har flere gode terrasser, som I kan nyde jeres ferie fra. Alle terrasserne er åbne, så I virkelig kan få glæde af solens varme stråler. Find liggestolene frem og læg jer til rette, mens I nyder ferien, freden og den dejlige natur, der omgiver feriehuset.

Den vestjyske natur kan I nyde og opleve på nærmeste hold. Med sommerhusets naturgrund på 2.821 kvadratmeter har I masser af plads, I kan gå på opdagelse på – det bliver et sikkert hit hos både store, små og firbenede. Til børnenes glæde er der på grunden også både sandkasse og gyngestativ med rutsjebane.

Ferieoplevelser for hele familien

Fra sommerhuset på Gl Hovej 35 har I ikke langt til centrum af Blåvand. Den hyggelige og livlige ferieby har masser at byde på. Med fyret, zoologisk have, museum, butikker, restauranter og meget mere er der noget for hele familien i Blåvand.

Blåvand byder også på hele to strande, I kan besøge på jeres ferie. Sydstranden er oplagt, hvis I vil en tur i vandet, hvorimod nordstranden er god, når I vil nyde en gåtur langs stranden. Om regnen drypper, vinden blæser eller solen skinner, er en gåtur ved Vesterhavet helt fantastisk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60324

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres Haus, was immer auf den neuesten Stand und Ausstattung gebracht wird. Der Besitzer steckt sehr viel Liebe und Arbeit in das Haus. Er möchte, dass sich seine Feriengäste wohlfühlen. Super die vielen Terrassen und den dazu gehörigen Möbel. An jedes Detail für Guten Urlaub für seine Gäste gedacht. Danke!

DE
D.
sagde , Deutschland

Süßes Ferienhaus, das kaum Wünsche offen lässt. Die Landschaft ist fantastisch und Blavand bietet tolle Läden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Grundstück, das Haus hat mehrere Terrassen mit Liegen usw., schönes geräumiges Wohn-/Esszimmer-/Küche und 3 Schlafzimmer (passend für 4Erw.+2Ki ), Blåvand und Strand gut zu erreichen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 2.821
Renoveret / Byggeår:2019 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...