Dejligt sommerhus i Blåvand til 6 personer med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 45, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60346
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus er placeret på adressen Kollemarken 45 i Blåvand og har plads til 6 personer. Sommerhuset befinder sig kun 800 meter fra stranden og har både en sauna og et spabad, som I frit kan benytte. Yderligere har sommerhuset en skøn terrasse og en stor have med gynge og sandkasse, hvor børnene kan få lov at boltre sig. Desuden er alle de praktiske foranstaltninger på plads, som vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I bare kan nyde jeres ferie. Har I elbil, er der her lademulighed med type-2 stik.

Dejlig indretning og loft-til-kip

Sommerhuset har en dejlig indretning med loft-til-kip, hvor I med det samme kommer i sommerhusstemning. Der er også to ovenlysvinduer i stuen, som sørger for et dejligt lysindfald. Feriehuset er løbende renoveret med nye bordplader, gulv i værelse, senge mv.
 
Stue, spisestue og køkken er i åben forbindelse, og skaber på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles. I kan derfor nyde hinandens nærvær, hvad end I laver mad, spiller spil eller ser en film via sommerhusets chromecast. Desuden er der i stuen en brændeovn, som skaber den helt rigtige sommerhusatmosfære, så I kan nyde jeres aftener i sofaerne med brændeovnens knitren i baggrunden.

Læn jer tilbage i sommerhusets sauna eller spabad

Sommerhuset har et badeværelse med indbygget gulvvarme. Her finder I også både sauna og spabad, som er en kæmpe bonus ved sommerhuset. Begge bliver stensikkert et hit, når I vil lade jeres batterier op. Så læn jer tilbage og nyd varmen og ikke mindst jeres ferie. Her er der velvære for krop og sjæl. Sommerhuset har desuden en energivenlig varmepumpe, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset.  

Sommerhus kun 800 meter fra stranden

Dette sommerhus befinder sig kun 800 meter fra stranden, og der er derfor ikke langt fra tanke til handling, hvis en tur i havet pludselig frister. Yderligere har sommerhuset en stor terrasse, hvor I kan nyde soldagene i liggestolene. Om aftenen kan I tænde op i grillen, og nyde duften af grill mens familiens mindste hygger sig med den tilhørende sandkasse og gyngestativ.

Fra feriehuset har I også kun små 300 meter til det levende bymiljø. Blåvand centrum byder på masser af hygge for hele familien. Her er der en lang indkøbsgade med supermarkeder, specialbutikker, cafeér og restauranter. Med et ophold i feriehuset på Kollemarken 45 får I altså et hus i rulige omgivelser, men samtidig i gå afstand til såvel by som strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60346

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes und gut ausgestattetes Haus. Im Januar auch ganz gut zu heizen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Ferienhauses war optimal. Im Ort konnten wir alles zu Fuß erreichen. Bis zum Strand war es auch nicht weit. Gerne wieder dieses Haus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus mit allem, was das Herz begehrt. Sehr gut geeignet für Familien mit 4-6 Personen. Wir hatten eine schöne Zeit dort.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.562
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...