Skønt sommerhus med spa og sauna – kun 350 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Sydslugen 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60350
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 350 meter fra stranden og Vesterhavet ligger dette hyggelige sommerhus på Sydslugen 28 i Blåvand. I sommerhuset, der rummer plads til 6 personer, kan I holde en afslappende ferie i spabad og sauna. Op til 2 hunde er også velkomne i sommerhuset.

Hyggelig indretning – badeværelse med spabad og sauna

De helt store højdepunkter i sommerhuset på Sydslugen 28 er uden tvivl at finde på badeværelset. Her er spabadet og saunaen klar til at forkæle jer med masser af afslapning, så I kan komme helt ned i gear langt væk fra hverdagens stress og jag.

I sommerhuset er rammerne desuden sat for en hyggelig ferie i familiens tegn. Her kommer I utvivlsomt til at tilbringe mange hyggelige feriestunder foran brændeovnen i alrummet, hvor køkken, stue og spisestue er i åben forbindelse.

I hele feriehuset er der en hyggelig indretning i 70’er stil med gode komfortable møbler, og I har gode praktiske faciliteter med opvaskemaskine i køkkenet og vaskesøjle på badeværelset.

Skøn terrasse – kun 350 meter til stranden

De solrige feriedage skal naturligvis tilbringes udendørs, og det kan I gøre på feriehusets skønne terrasse. Her kan I finde jer et godt solspot, hvor I kan sætte jer til rette i liggestole og havemøbler. På terrassen er der også mulighed for at sidde i ly og læ.

Børnene vil helt sikkert blive glade for, at der på sommerhusets grund er både et gyngestativ og en sandkasse, hvor de kan lege dagen lang. Om aftenen kan I afslutte en dejlig dag i det fri med en god grillmiddag på terrassen.

Fra sommerhuset har I kun 350 meter til stranden og Vesterhavet. På få minutter når I til de smukke sandstrande og de friske bølger. En tur til Vesterhavet er helt fantastisk uanset vind og vejr.

Familieferie i Blåvand

I Blåvand er der gode ferieoplevelser for hele familien. I kan blandt andet besøge Blåvand Zoo eller tage en tur til Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt, hvor I fra toppen kan opleve en skøn udsigt over hele området.

Derudover kan I tage ud at spise i Blåvand på en af byens gode spisesteder. I Blåvand kan I også købe ind til morgenbordet eller aftenens grillmiddag i byens supermarkeder og specialbutikker. Også shoppetrangen kan I få stillet hos byens butikker.  

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60350

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines feines altes Haus für 4 Personen komplett eingerichtet tolle Lage immer wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes, wunderbar gelegenes Haus. Einrichtung und Aufteilung sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Viele Menschen legen oft Wert auf das Alter eines Objektes, wir können nur sagen es ist sehr gemütlich und rustikal in diesem Haus. Die Ausstattung des Inventars in der Küche ist qualitativ sehr gut und ausreichend.Das ist unsere persönliche Meinung!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 400
Renoveret / Byggeår:2006 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...