Skønt aktivitetshus med udespa, sauna og spabad i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 30B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60353
8 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie både indeholde masser af afslapning og aktivitet? Så er sommerhuset på Søren Gades Mark 30B, der har plads til 8 personer, et oplagt valg. Sommerhuset byder både på en udespa på terrassen samt et spabad og en sauna på et af badeværelserne. Desuden er der et bordtennisbord på terrassen og et aktivitetsrum med billard og dart.

Sommerhus med billard, dart, spabad og sauna

I sommerhuset på Søren Gades Mark 30B er rammerne sat for en sjov, afslappende og hyggelig ferie for op til 8 personer. I det skønne sommerhus bliver I mødt af en dejlig ferieatmosfære, som I utvivlsomt vil finde jer godt tilpas i.

Feriehuset har et aktivitetsrum, hvor I helt sikkert kommer til at tilbringe mange timer sammen på ferien. Her kan I give jer i kast med både billard og dart – og hvorfor ikke arrangere en spilaften med turnering, snacks og kolde drikkevarer?

Vil I hellere slappe af, kan I søge mod det ene af sommerhusets 2 badeværelser. Her står spabadet klar til at forkæle jer med masser af afslapning i det varme vand. Efterfølgende kan I sætte jer ind i den varme sauna, der også er adgang til fra badeværelset.

I alrummet, der forener køkken, stue og spisestue, kommer I uden tvivl også til at tilbringe mange hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film. Skal der skrues ekstra op for den hyggelige feriestemning, kan I tænde op i brændeovnen, der også sørger for god varme – og ellers sørger varmepumpen for et godt indeklima i feriehuset.

Skønt udeområde med udespa og bordtennisbord

Det er ikke kun indendørs, at sommerhuset på Søren Gades Mark 30B er skønt; det er udeområdet nemlig også. Sommerhuset har en stor terrasse, der er delvist overdækket, hvor I finder flere gode highlights.

På terrassen står en lækker udespa klar til jer, hvor I virkelig kan få slappet fuldstændig af i det varme boblende vand. Desuden er der på terrassen også et bordtennisbord, hvor I kan spille turneringer dagen lang.

I kan også sætte jer til rette i havemøblerne og liggestolene på et godt solspot med en spændende bog og lidt koldt at drikke. Om aftenen kan I alle samles til en lækker middag, som I kan lave på gasgrillen på terrassen. Her står også en terrassevarmer, så I selv på kølige aftener kan nyde uderummet.

Ferie i Blåvand

Med ferieadresse på Søren Gades Mark 30B bor I ikke langt fra centrum af feriebyen Blåvand. Her kan I købe ind i byens supermarkeder og specialbutikker, shoppe i butikker eller besøge byens gode spisesteder, når sulten melder sig.

På en ferie i Blåvand skal I selvfølgelig også en tur til Vesterhavet. Fra jeres feriematrikel har I kun 1,4 kilometer hertil, hvor de blå bølger inviterer til en frisk dukkert på de varme feriedage, og de smukke sandstrande inviterer til lange gåture året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60353

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mittlerweile das dritte Mal (2017/2019 und nun, nach Corona wieder in 2023) in diesem Haus. Alleine das ist wohl schon ein gutes Statement. Das Haus ist nicht neu, es ist auch nicht modern eingerichtet – aber die ruhige Lage (trotzdem recht nah am Ortskern), die gute Raumaufteilung, der amerikanische (Side-by-Side-)Kühlschrank, der Aktivitätsraum mit Billard und Dartscheibe, die sehr großzügige Terrasse (mit Tischtennisplatte) und – vor allem und absolutes Highlight -. der tolle Hot-Tub (Außenwhirlpool) lassen uns immer wieder in dieses Haus zurückkehren. Einzig einen Garten vermissen wir hin und wieder. Aber man ist auch relativ schnell zu Fuß am Strand.
Die Betten sind – anscheinend bis auf eines – mit neuen, sehr bequemen, großen Matratzen ausgestattet worden. Guter Schlaf ist also vorprogrammiert.
Die Ruhe und die Natur direkt vor der Tür sind einfach klasse – hin und wieder hat uns sogar ein Reh vor dem Haus besucht…
Uns hat vor allem die Gemütlichkeit des Hauses verzaubert – und wird es wohl auch in den kommenden Jahren wieder tun. 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus, welches gut für 2 Familien geeignet ist. Es ist eingebettet in ein kleines Wald/Dünengebiet etwa 1,5 km vom Strand/Wasser entfernt. Es hatte einen schönen Whirpool,welcher auch die kleinen Herzen begeisterte und eine fehlende Schaukel oder ein kleines Spielhäuschen vergessen machte, sowie eine Dartscheibe und einen Billardspieltisch. Das Haus könnte eine kleine Modernisierung gebrauchen, gerade im Hinblick auf die Bäder, allerdings wäre das Jammern auf hohem Niveau. Alles in allem war es super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tschüß Dänemark
Leider ist DK so extrem teuer geworden das es nach nun 30 Jahren das letzte Mal war das wir unseren Urlaub in Dänemark verbracht haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.845
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...