Stort feriehus i Blåvand med pool, spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tane Hedevej 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60356
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette er et smukt arkitekttegnet sommerhus bygget i sten og i 2 etager med plads til 10 personer. Derfor er sommerhuset et oplagt domocil til en ferie med venner eller med hele familien, også jeres hund er velkommen til at bo sammen med jer i huset. Sommerhuset er blevet renoveret i 2021 med for eksempel en ny træterrasse hele vejen rundt om huset. En stor pool med modstrømsanlæg, en spa og en sauna er opskriften på en både aktiv og afslappet ferie.

Lys og rummelig indretning – 2 badeværelser og 5 soverum

Sommerhuset er beliggende på adressen Tane Hedevej 21 i Blåvand, og med denne placering har I kun 950 meter til stranden og 500 meter til indkøbsmuligheder. I vil med det samme føle jer godt tilpas i de hyggelige omgivelser og den lyse og moderne indretning i huset. Væggene er i lyse farver og lofterne er beklædt med lyst, ludbehandlet fyrretræ.
 
Desuden har sommerhuset hele 2 badeværelser med gulvvarme, så I kommer hverken til at fryse jeres fødder eller stå I kø til toilettet. Det ene badeværelse befinder sig i stueetagen og det andet på første sal.
 
De 10 sovepladser fordeler sig på 5 værelser – 3 med dobbeltseng og 2 med enkeltmandssenge. Alle soveværelser på nær ét befinder sig på første sal.  

I det store og moderne køkkenalrum finder I en brændeovn, som skaber ekstra god feriestemning. Herfra er der en fin udsigt til området og udearealet.

I køkkenet kan i tilberede lækre måltider og praktiske hjælpere som f. eks. opvaskemaskinen. En vaskemaskine og en tørretumbler står i husets bageste rum og her er der også en fladskærm med en spillemaskine installeret, som især børnene og barnlige sjæle vil ligge beslag på.

Pool, spa og sauna

I sommerhuset finder I en lækker poolafdeling med opvarmet klinkegulv. Her finder I en spa til 5 personer og en stor swimmingpool med modstrømsanlæg, hvor børnene kan få en dukkert, eller I kan tage nogle svømmebaner med modstrøm. Fra poolafdelingen er der direkte adgang til et badeværelse med en sauna. Efter en lang gåtur langs stranden i blæsevejr er det dejligt at tage en tur i saunaen eller i spaen, det er ren afslapning.

Stort terrasseområde med udespa, udebruser og udebar

Til sommerhuset hører en stor i 2021 fornyet terrasseområde med havemøbler. Terrassen har en åben del hvor i kan nyde solen og en overdækket del som er udstyret med terrassevarmer. På en dejlig sommeraften kan hive gasgrillen frem og tilberede et nemt og lækkert måltid og bagefter hygge jer med et glas vin eller nogle drinks som kan tilberedes i udebaren.

Til familiens mindste er der både en lejetårn med gynger og en rutjebane i haven, trampolinen bliver det store hit. Her kan der leges og boltres med hunden helen dagen lang.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60356

DE
D.
sagde , Deutschland

Hallo Ich kann mit ruhigen Gewissens sagen das ich und meine mitreißenden mit dem Ferien Haus sehr zufrieden waren und wenn es Mal ein Problem gab dann haben es die Mitarbeiter von Esmark schnell und problemlos gelöst.
Vielen Dank nochmal an das gesamte Team von Esmark

DK
D.
sagde , Danmark

Et lækkert hus med mange skønne detaljer og godt indrettet. Det ligger i gå afstand til indkøbs muligheder og til stranden og den lille Zoo der ligger 500 meter fra huset, samt der er mange skønne stier omkring i området. Vi benyttede den dejlige varme pool hver dag og det lækre udendørs spa. Aktivitets rummet var et hit både for vores 2 drenge på 16 og 22 år samt os voksne. Genialt at rummet ligger for sig selv. Hyggeligt indrettet. Huset var virkelig rent og pænt ved ankomst.
Et lækkert køkken der var veludstyret og et skønt langbord. Skønne senge at ligge i.
Esmark er blevet vores favorit, når vi lejer sommerhuse. De lever fuldstændig op til det de skriver og viser på deres hjemmeside. Esmark har en virkelig god service og alting spiller. Vi har allerede booket vores næste hus til sommerferien hos Esmark

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, med pool og ude spa. Forbrug ikke dyre end forventet. Lækkert spillerum.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:210 / 1.682
Renoveret / Byggeår:2021 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...