Hyggeligt feriehus til 6 personer med sauna og brændeovn i Blåvand

3
icon
icon
icon

Port Arthursvej 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60358
6 pers.
Antal personer
1650 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en dejlig ferie for familien er sommerhuset på Port Arthursvej 15 i Blåvand et oplagt valg. I det hyggelige sommerhus er der plads til 6 personer – og jeres 2 hunde er også velkomne. I feriehuset kan I slappe af foran brændeovnen og i den dejlige sauna.

Hyggelig indretning med brændeovn og sauna

I sommerhuset på Port Arthursvej 15 er I inviteret indenfor til en dejlig ferie. Sommerhuset har en hyggelige indretning, hvor I vil føle jer hjemme, allerede når I ankommer til feriehuset.

Alrummet er hjertet i sommerhuset, og her kan I samles til mange hyggelige feriestunder – blandt andet med jeres yndlingsfilm, som I kan streame via Chromecasten. I stuen står der også en brændeovn, der understreger den hyggelige feriestemning med sine knitrende flammer. Brændeovnen sørger også for ekstra varme i sommerhuset, der ellers opvarmes af en energivenlig varmepumpe.

Højdepunktet i sommerhuset er uden tvivl den varme sauna. Her kan I virkelig få slappet af i den dejlige varme og få ladt jeres batterier op igen. Efter en gåtur langs stranden eller et dyp i havet er en tur i sauna også perfekt, så I kan få varmen igen.

Sommerhuset er indrettet med 1 badeværelse med gulvvarme og 3 soveværelser – 2 med dobbeltseng og 1 med enkeltsenge. I feriehuset skal I desuden ikke bruge en masse af jeres kostbare ferietid på praktisk husarbejde takket være opvaskemaskinen og vaskemaskinen.

Udeområde med terrasse og gyngestativ

På sommerhusets udeområde har I en dejlig terrasse, der er afskærmet og delvist overdækket. Det er oplagt at søge ud på terrassen på de varme feriedage, hvor der står både havemøbler og liggestole klar til jer.

Mens de voksne slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven. Her er der et gyngestativ, som uden tvivl vil være til stor glæde for dem. Om aftenen, når børnene gynger dagens sidste tur på gyngen, kan I gøre klar til en lækker grillmiddag på terrassen.

God beliggenhed tæt på centrum af Blåvand

Sommerhuset på Port Arthursvej 15 ligger kun 400 meter fra centrum af den livlige ferieby Blåvand. I Blåvand finder I blandt andet flere gode indkøbsmuligheder og mange gode restauranter og cafeer.

I har heller ikke langt til Vesterhavet fra jeres feriematrikel. Vesterhavet er altid værd at besøge, uanset om vinden blæser eller solen står højt på himlen – og så vil jeres hunde helt sikkert elske at tage med på tur til Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60358

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben hier ein älteres Holzhaus vorgefunden welches top sauber war, eine tolle Terrasse und eine große Wiese mit Schaukel bietet. Die Wohnung verfügt über 3 Schlafzimmer, welche leider nicht alle gut gelüftet sind was allerdings bei einem Ferienhaus auch nicht immer so möglich ist. Wir haben sehr viel die Türen und Fenster aufgehabt und dann ging es in den von uns bewohnten Zimmer recht gut. Die Küche ist mit allem ausgestattet was man benötigt. Es gibt auch Bücher und Spiele, nette Deko, 2 Fernseher, eine Waschmaschine usw. Die Terrasse ist mit Grill und vielen Sitz- und Liegemöglichkeiten versehen. Lediglich für unseren Hund ist der vorhandene "Mini"Zaun (ca 40cm hoch) nicht ausreichend gewesen was natürlich sehr schade war. Den Hund auf der Terrasse sich frei bewegen lassen ist für uns sehr wichtig so das wir dieses Haus nicht noch einmal buchen würden. Ach das WLAN funktioniert super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super eingerichtet es ist alles da was man braucht . An der Terasse gefiel uns besonders der kleine Zaun so das unser Vierbeiner ohne Leine sich dort bewegen konnte . Wir kommen gerne wieder .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ruhig gelegen, aber man kann den Ort problemlos zu fuß erreichen. Es ist vollständig und liebevoll eingerichtet. Besonders hat uns die tolle ausgestattete eingezäunte Terrasse gefallen. Alles ist ein einem sehr gepflegten Zustand.

Das haus hat perfekt für unseren Urlaub gepaßt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.011
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...