Hyggeligt sommerhus med varmepumpe og ugeneret have

4
icon
icon
icon
icon

Fyrgården 38, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60359
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og velindrettede sommerhus på Fyrgården 38 i Blåvand er perfekt til en parferie eller den lille familie. Sommerhuset er renoveret i 2022 og indbyder til familietid med kort afstand til Blåvands populære bymidte. I den hyggelige udestue kan I nyde den ugenerede grund og den skønne natur uanset vejret, og takket være den energibesparende varmepumpe har I altid et behageligt klima.

Charmerende indretning – med varmepumpe og vaskemaskine

Feriehusets hjerte er det charmerende køkkenalrum, hvor hele familien kan være sammen og nyde hinandens selskab. Her kan I samles omkring spisebordet med et spil kort, mens families kok huserer i køkkenet.

På de køligere dage kan I sætte jer til rette i udestuen, hvor I finder gode siddepladser. Slå jer ned med en god bog, mens I nyder udsigten til den grønne have. Varmepumpen sørger for en hurtig og energivenlig opvarmning af feriehuset, og gulvvarmen på badeværelset sørger for lune fødder.

Desuden er huset udstyret med et TV smart LED 50” med soundbar/airplay og internet radio (for iphone).

En vaskemaskine gør ferien let for familier med småbørn, da græspletter hurtigt kan vaskes af tøjet igen. Det veludstyrede køkken råder over en opvaskemaskine, så oprydningen efter aftensmaden er klaret med et snuptag, og I hurtigt kan slå jer ned og nyde aftenroen i de komfortable møbler.

Dejlig terrasse med ugeneret have og loungesæt

Selvom feriehuset er beliggende et stenkast fra Blåvands bymidte, har I her dejlig ro og fred. Den ugenerede plænegrund råder over en hyggelig terrasse med gode havemøbler og et loungesæt, en parasol og en grill, hvor I kan tilberede og nyde nogle lækre måltider i den lune aftensol. Herfra har I også fuldt udsyn til den fine have, hvor I roligt kan lade børnene tumle rundt, mens I planlægger morgendagens udflugter rundt om havebordet.

Blåvands bymidte er altid et besøg værd. Her finder I mange butikker, specialforretninger og spisesteder – så der er noget for enhver smag. En kort køretur fra feriehuset venter byens vartegn – Blåvandshuk fyr – på at blive udforsket af jer. Bestig de 170 trappetrin og nyd den formidable udsigt udover Danmarks vestligste punkt. Herfra kan I se ud over Kallesmærsk hede mod Vejers Strand, hvor Danmarks største besætning af kronvildt har deres daglige gang.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60359

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden mit dem Haus. Wir sind reingekommen und haben uns wohl gefühlt. Die Terrassemöbel waren sehr schön. Gesamt für uns top und wir würden wieder dieses Hsus buchen.

DK
D.
sagde , Danmark

Feststellung: im ganzen Haus ist die Renovierung vom letzten Jahr feststellbar = sehr schön und
geschmackvoll sowie gepflegt eingerichtet.
Geschirr, Bestecke, Gläser und Töpfe sowie diverse andere Küchenutensilien sind sehr umfangreich zur Verfügung. Ebenfalls vorhanden 1Kaffeemaschine, Wasserkocher, Mikrowelle und Toaster etc.
Einziges Manko: fehlendes Radio, wenn auch neben dem TV-Gerät eine Soundbar angebracht ist.

DE
D.
sagde , Steinhagen

Das Haus hat eine hochwertige Ausstattung. Liebevoll eingerichtet und sehr sauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 400
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...