Femstjernet sommerhus med spa, sauna, udespa og udesauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fædriften 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60365
12 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
5 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Fædriften 1 i Blåvand kan op til 12 personer og 2 hunde holde en fantastisk ferie, der er fyldt med afslapning og sjove aktiviteter. Sommerhuset byder på afslapning i spa, sauna, udespa, udesauna og udebruser, og underholdningen er sikret, da I både kan spille billard, bordtennis og bordfodbold. Sommerhuset har desuden en central beliggenhed i Blåvand, hvor I kun har 200 meter til nærmeste indkøb. Hvis I er kørende i en elbil, kan I lade den op ved sommerhusets el-stik.

Wellness og afslapning i spa, sauna, udespa og udesauna

I sommerhuset er der mange muligheder, når det kommer til afslapning. Indendørs i sommerhuset har I en lækker spa og en skøn, infrarød sauna, hvor I virkelig kan få slappet af i det boblende vand i spaen og den dejlige varme i saunaen.

Det er ikke kun indendørs, at I kan slappe af og nyde en wellness-session – det kan I nemlig også udendørs. Her står der en udespa klar, som I kan sætte jer til rette i under åben himmel. Efterfølgende kan I rykke ind i den varme udesauna. Derudover er der også en udebruser, som I kan skylle jer under efter en tur ved stranden.

Udendørs har I en dejlig terrasse, der er åben og overdækket. På terrassen har I både havemøbler og liggestole, som I kan sætte jer til rette i med noget koldt at drikke. I har også mulighed for at nyde de lune ferieaftener på terrassen med en lækker middag, som I kan tilberede på sommerhusets gasgrill.

Spil bordtennis, bordfodbold og billard

I sommerhuset har I mulighed for at spille både bordtennis, bordfodbold og billard, og I kan derfor tilbringe mange sjove og underholdende timer sammen, hvor I blandt andet kan afholde en turnering eller to for at finde feriens helt store mester.

Skøn indretning med brændeovn

I sommerhuset, der er bygget i 2022, bliver I mødt af en skøn indretning, som I utvivlsomt vil finde jer godt tilpas i, allerede når I træder ind i feriehuset. I sommerhusets stue har I en brændeovn, som spreder dejlig varme og god stemning. Derudover er der en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode temperaturer i feriehuset.

På sommerhusets 188 kvadratmeter finder I 5 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng, hvor I kan få jer en god nats søvn og blive klar til jeres kommende feriedage. I sommerhuset er der desuden 2 badeværelser med gulvvarme, så ingen skal stå i kø om morgenen.

I køkkenet kan feriens kok give sig i kast med at kokkerere mange lækre måltider på ferien. I sommerhuset har I køleskab og fryseskab samt et ekstra køle/frys. Efter madlavningen sørger opvaskemaskinen for at klare opvasken for jer.

Jeres ferie skal selvfølgelig ikke bruges på en masse praktisk husarbejde, og derfor har I flere gode praktiske faciliteter i sommerhuset. Udover opvaskemaskinen står også en vaskemaskine og en tørretumbler klar til at hjælpe jer med det praktiske husarbejde, så I kan bruge jeres ferietid på andet end husarbejde.

Central beliggenhed i Blåvand

Når I holder ferie i sommerhuset på Fædriften 1, bor I på en central beliggenhed i Blåvand. Fra sommerhuset er der kun 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, så I kan hurtigt få købt de sidste ting, I mangler til aftenens grillmiddag. I Blåvand kan I klare ferieindkøbene hos supermarkederne og specialbutikkerne.

I Blåvand kan I også shoppe i byens hyggelige butikker, og skulle sulten melde sig, kan I besøge byens skønne restauranter og caféer. Ét sted I skal besøge, når I holder ferie i Blåvand, er Vesterhavet og de smukke sandstrande, som ligger kun 1,3 kilometer fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60365

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes modernes Haus mit allen was das Herz begehrt! Wir hatten eine Woche mit 9 Personen eine unvergessliche Zeit gehabt. Vor allem der Spa-Bereich hat uns sehr viel Freude bereitet

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super. Jeder hat genügend Platz, das Haus verfügt über eine gute Ausstattung. Die Kinder und auch die Erwachsenen waren immer gut beschäftigt. Wir würden dieses Haus sofort wieder buchen

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist einfach traumhaft. Die Räume sind toll verteilt, die Küche ist mit ihren neuen hochwertigen E-Geräten einfach nur Klasse. Tolle Pfannen, hochwertige Töpfe, alles ausreichend vorhanden, der Kühlschrank und der Gefrierschrank sind gr0ß und sauber. Die ganze Optik der Küche ist einfach traumhaft. Die Badezimmer sind richtig Klasse. Groß, edel und hochwertig gemacht. Der Wohn und Essbereich ist sehr groß und geräumig. Tolles Ledersofa. Der Aktivitätsraum mit seinem Billardtisch, welchen man zur Tischtennisplatte umbauen kann, einfach super. Wir haben sehr viele fröhliche Stunden dort verbracht. In einem Badezimmer ist ein sehr großer 5 sitziger Whirlpool, den haben wir nicht benutzt, war aber auch hochwertig und sauber, wie einfach alles im Haus. Wir sind rundum zufrieden mit diesem Haus gewesen. Einen Kritikpunkt habe ich, mir war die Matratze etwas zu hart. Aber das ist ja für jeden Individuell unterschiedlich. Werden es wieder buchen 😉

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:188 / 2.182
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...