Hyggeligt sommerhus med spa og sauna tæt på Blåvands centrum

3
icon
icon
icon

Fyrvej 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60366
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder i efter et sommerhus, som ligger meget tæt på byen og samtidig tæt på stranden, så er Adressen Fyrvej 7 i Blåvand det helt rigtige for jer. Et charmerende sommerhus med brændeovn og plads til 5 personer. Fra huset er der kun 500 m til Vesterhavs stranden og også indkøbsmuligheder er      meget tæt på. Derudover findes der en lademulighed til el-biler.

Charmerende og hyggelig atmosfære med brændeovn

Det velindrettede køkken ligger i forbindelse med spisestuen og opholdsstuen med kip til loft hvor i sammen vil tilbringe gode ferieøjeblikke med hjemmelavede måltider ved spisebordet.
Husets brændeovn gør aftenerne på sofaen ekstra hyggelige og mens flammerne knitrer, kan I lade dagens sidste timer rinde ud med en god film eller et spil kort med hele familien. Her er et udvalg af Tv-kanaler og en chromecast hvor I kan streame fra jeres telefon eller tablet.

Huset er desuden udstyret med en varmepumpe, som hele året rundt sørger for en god temperatur og et behageligt rumklima. Det gør huset energivenligt og kan mærkes på en lavere strømforbrug.

Badeværelse med sauna og tømmespa

Sommerhuset har tre soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med en enkelt seng. I husets badeværelse er der installeret gulvvarme, så ingen fryser fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen. Efter en lang gåtur ved stranden eller i naturen, bliver det godt med en afslappende tur i husets spabad og sauna.

Terrasser med havemøbler og grill

Feriehuset råder over 2 gode terrasser – én foran huset og én bagved. Begge terrasser er udstyret med havemøbler. Den bagerste terrasse er også udstyret med 2 liggestole og har en udsigt til en dejlig velanlagt naturgrund. Her kan I nyde solen og opleve hyggelige aftentimer, måske med en dejlig grillmenu.

Ikke langt til stranden og kun 150 m fra Blåvands centrum

Den smukke sandstrand ligger kun en rask gåtur væk, hvor i kan foretage mange oplevelsesrige udflugter med gåture langs vandkanten, sand mellem tæerne, bølgebrus og helt unik natur. Lige meget vind og vejr, er det altid en kæmpe oplevelse.

Med Blåvands hyggelige bymidte blot 150 m fra huset, bliver der med garanti også tid til en dag med shopping og caféhygge. Her kan I besøge de mange forretninger, restauranter og is caféer, og ikke mindst det lokale bolsjekogeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60366

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine tolle Lage, der Supermarkt ist genau gegenüber, außerdem Stadt- und Strandnah. Die Aufteilung ist großartig, mit einer sehr guten Ausstattung, morderne Küche mit allem nötigen Zubehör. Sogar ein Starterpaket Holz für den Kamin war vorhanden.
Der Garten ist für dänische Verhältnisse sehr schön angelegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr helles großes gemütliches Haus, die Betten sind sehr bequem. Das Badezimmer ausreichend groß, die Küche super ausgestattet es fehlt an nichts, der Ausenbereich ist schön angelegt, die Terrasse mit dem Sonnenschutz sehr gemütlich. Zentral gelegen keine 10 Minuten mit dem Fahrrad zum Strand. Einfach klasse dieses Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus in optimaler Lage in Bezug auf den Weg zum Strand und Einkaufsmöglichkeiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.051
Renoveret / Byggeår:2010 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...