Firestjernet sommerhus med spa, sauna og udespa i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 83A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60367
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Med plads til 8 personer er sommerhuset på Blåvandvej 83A det oplagte valg til 2 små familier, en stor familie eller vennegruppen, der vil holde en skøn ferie tæt på Vesterhavet. I det firestjernede sommerhus er der lagt op til mange dejlige og afslappende feriestunder i spabad og sauna. Fra 2022 er der også et lækkert udespa og en sofalounge på en overdækket terrasse, som I kan nyde ferien fra. Har I en hund, er den også velkommen i sommerhuset, og er I kørende i en el-bil, kan den lades op ved sommerhusets el-stik.

Kom ned i gear i spa, sauna og udespa

Når I holder ferie, skal I selvfølgelig også slappe af og komme helt ned i gear – og dét har I rig mulighed for i sommerhuset på Blåvandvej 83A. På det ene af sommerhusets badeværelser står der en dejlig spa klar til jer, hvor I kan læne jer tilbage i det varme, boblende vand og slappe af. Fra badeværelset er der også adgang til en varm sauna, der også byder på masser af afslapning.

Det er ikke kun indendørs i sommerhuset, at I har mulighed for at slappe af og komme ned i gear. Fra 2022 er der et lækkert udespa på en overdækket terrasse, hvor I kan slappe af under åben himmel til lyden af fuglenes fløjt og vindens susen. På terrassen er der også en udebruser, I kan skylle jer under.

Lys indretning med brændeovn

I sommerhuset bliver I mødt af en skøn, lys indretning, som I uden tvivl vil finde jer godt tilpas i på ferien. Sommerhuset har et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, der sammen med loft til kip skaber en helt fantastisk ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

Hjertet i det 123 kvadratmeter store sommerhus er det store, åbne alrum, der samler køkken, stue og spisestue i ét rum. Her er der også en brændeovn, som fuldender feriestemningen og spreder dejlig varme. I stuen kan I se jeres yndlingsfilm og -serier på tv’et via Chromecasten.

Sommerhuset byder på 3 gode soveværelser, der er indrettet med en dobbeltseng hver. De resterende 2 sovepladser finder I på hemsen, som feriens yngste gæster helt sikkert vil elske. Desuden er der 2 badeværelser i feriehuset, der begge er udstyret med gulvvarme.

Dejligt udeområde med terrasse, volleyboldbane og fodboldbane

Sommerhusets udeområde er 1.504 kvadratmeter stort, og her er der noget for både store og små. Til børnene er der både gyngestativ og sandkasse, som de kan lege i. Mens de leger, kan I slappe af på terrassen, hvor der både står havemøbler og liggestole klar til jer.

På udeområdet er der desuden både en volleyboldbane og en fodboldbane, hvor I kan tilbringe mange sjove timer med at spille volleybold og fodbold – og måske I skal starte en turnering? Efterfølgende kan I samles på terrassen og nyde en lækker middag på grillen.

Hyggelig ferie i Blåvand

Blåvand er et skønt ferieområde, der byder på mange hyggelige oplevelser for hele familien. I Blåvand kan I blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, som er det vestligste punkt i Danmark. Fra toppen af fyret venter der jer en helt fantastisk udsigt over området og Vesterhavet.

Af andre oplevelser i Blåvand er der også Blåvand Zoo, som er oplagt at besøge, hvis I har børn med på ferien. Ellers er der også det skønne Vesterhav, som er et besøg værd, uanset hvornår på året, I holder ferie i Blåvand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60367

DK
D.
sagde , Danmark

Ud over et par manglende glas (afhjulpet af Esmark) og den defekte kogeplade (som ikke var verdens undergang) så var alt simpelthen så skønt 🙂
Vi kommer gladeligt igen 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein recht modernes und gemütliches Ferienhaus , und ein kleines Paradies für Kids

DE
D.
sagde , Deutschland

Waren mit Haus und Sauberkeit sehr Zufrieden. Kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:123 / 1.504
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...