Hyggeligt sommerhus til 4 personer – kun 400 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Mærsk Vase 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60381
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 400 meter fra Vesterhavet står dette hyggelige og lyse sommerhus klar til en ferie for op til 4 personer – et oplagt feriehus for parret eller den lille familie. I sommerhuset på Mærsk Vase 1 kan I holde en afslappede ferie i skønne omgivelser, som I kan nyde fra sommerhusets terrasser og store udeområde.

Lys og hyggelig indretning

I sommerhuset på Mærsk Vase 1 i Blåvand møder I en lys og hyggelig indretning med trævægge og -lofter. Sammen med det skønne lysindfald i sommerhuset og loft til kip danner det en fantastisk ferieatmosfære for jer at holde jeres kommende ferie i.

Jeres samlingspunkt i sommerhuset vil uden tvivl blive det store alrum, der forener køkken, stue og spiseplads. Selv mens nogle står for madlavningen i køkkenet, og andre sidder i sofaen og ser tv, kan I stadig nyde hinandens selskab.

Foruden alrummet finder I på sommerhusets 50 kvadratmeter også 2 soveværelser, der er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng og en etageseng. Derudover er der et badeværelse med gulvvarme i feriehuset.

Takket være sommerhusets vaskemaskine og opvaskemaskine skal I ikke bruge en masse af jeres kostbare ferietid på praktisk husarbejde.

Flere dejlige terrasser

Til sommerhuset har I hele 2 dejlige terrasser, som I kan tilbringe feriens solrige dage på. Den ene terrasse vender mod øst, og her vil I kunne nyde dagens første kop kaffe til solopgangen, mens resten af ferieflokken vågner.

På vestsiden af sommerhuset har I en terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet, og her kan I finde jer en god plads i solen i havemøbler og liggestole. Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der er både en sandkasse og et gyngestativ til dem.

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er 4.000 kvadratmeter stor, så her er der altså masser af plads, I kan boltre jer på. På grunden har I et lille afsides spot, hvor I kan nyde en stille stund med en spændende bog eller en god kop kaffe.

Efter en dejlig dag i den vestjyske natur kan I samles på terrassen til aftensmaden. Tænd op i grillen, steg nogle lækre bøffer og nyd et godt glas vin til.

400 meter til stranden

Med ferieadresse på Mærsk Vase 1 i Blåvand bor I altså kun 400 meter fra Vesterhavets brusende bølger og smukke sandstrande. På kort tid kan I nå til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture langs stranden eller snuppe en frisk dukkert i vandet.

Fra ferieadressen har I heller ikke langt til centrum af Blåvand, der byder på blandt andet gode indkøbsmuligheder og skønne spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60381

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage, etwas mehr Nähe zum Strand wäre schön gewesen, ist aber absolut im tolerabelen Bereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, helles, lichtes Haus mit zwei Terrassen. Sehr ruhig gelegen und bestens ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

einfach und insbesondere für Familie mit Kindern geeignet, hell, tolles kinderfreundliches Grundstück, sehr ruhig



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 4.000
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...