Dejligt sommerhus til 6 personer med billard, dart og bordtennis

3.5
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60384
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus har adressen Søren Gades Mark 12 i Blåvand og har plads til 6 personer. Sommerhuset har flere faciliteter, så som billard og bordtennis, hvor I med sikkerhed kan få nogle hyggelige feriestunder. Omkring sommerhuset er der tre gode terrasser, hvor sommerdagene kan tilbringes, og hvor I altid kan finde læ. Desuden har sommerhuset to badeværelser, så I undgår den værste kø.

Tre gode terrasser og fodboldbane

På den fantastiske store 3.900 m² store naturgrund ligger dette dejlige sommerhus. Til sommerhuset er der en stor have, hvor børnene kan spille fodbold eller lege i sandkassen. Øst for sommerhuset er der et skovområde, som kan udforskes på en gåtur.
 
Sommerhuset har hele tre gode terrasser, hvor I med sikkerhed altid kan finde en solspot og ikke mindst have mulighed for at finde læ. Så træk diverse havemøbler og liggestole frem og nyd sommervejret. I har også en grill til rådighed, hvor I kan forberede et lækkert måltid.    

Køkken med udsyn til naturen

Indvendigt er der et stort og flot køkken, hvor alle faciliteter er i top. Ved køkkenøen kan I samles og sammen tilberede jeres yndlingsret. Fra køkkenet har man udsyn over stuen og det store vinduesparti ud til naturen, og det skaber også et flot lysindfald. Desuden øger brændeovnen kun hyggen til næste niveau, når den sender varme og en behagelig lyd af knitren ud i rummet. Her er der tale om feriestemning på kolde aftener.

Dette sommerhus har endvidere to badeværelser. Det ene er komplet med bruser og det andet er et gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Begge er med gulvvarme. Samtidig kan I gøre brug af varmepumpen, hvor I både sparer energi og sikrer behagelige temperaturer i rummene.

Aktivitetesrum med billard, dart og bordtennis

Sommerhuset på Søren Gades Mark 12 har også et aktivitetsrum, hvor I både kan spille billard og bordtennis. Det er et rum, børn såvel som voksne, vil elske. Aktivitetsrummet indbyder til timevis af sjov og uforglemmelige feriestunder – måske I kan afholde en lille familiær turnering ?

Det siger vores gæster om sommerhuset 60384

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderschön, wir haben uns noch nie so wohl gefühlt in einem Ferienhaus. Würden wir definitiv wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes Haus. Alles vorhanden was man braucht. Gute hochwertige Ausstattung.
Terrasse perfekt, guter Gasgrill.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus mit sehr viel Spielmöglichkeiten, wie Fußball, Tischtennis, Darts und Billard. Reichlich Gartenmobiliar vorhanden. Es findet sich immer eine (ruhige) Sitzgelegenheit rund um das Haus auf dem großen Grundstück. Wohnzimmer und Küche sind perfekt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 3.869
Renoveret / Byggeår:2016 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...