10-personers sommerhus med spa, sauna og PlayStation

4
icon
icon
icon
icon

Peter Malersvej 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60388
10 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På adressen Peter Malersvej 32 i Blåvand finder I dette skønne sommerhus med plads til 10 personer. Derudover er det også tilladt at medbringe op til 2 hunde, så hele familien kan være samlet. Sommerhuset har 2 badeværelser og er derfor ideelt, hvis I er 2 familier, som har valgt at tage på ferie sammen. Ydermere indbyder sommerhuset til lidt ekstra velvære i form af både spa og sauna.

Feriehygge, brændeovn og PlayStation

Sommerhuset emmer af feriehygge, og I vil føle jer velkommen, så snart I træder inden for døren. De lyse omgivelser og den hyggelige atmosfære skaber den perfekte ramme om jeres ferie. I stuen kan I alle samles og se en god film på fladskærms-tv’et, hvor brændeovnen hæver hyggen til det næste niveau. I kan også tænde for sommerhusets PlayStation.

Sommerhus med spa og sauna

Sommerhuset har hele 2 badeværelser, hvor begge er med gulvvarme. Derudover indbyder dette sommerhus til ekstra velvære i form af både spa og sauna. Her kan I nyde de masserende bobler fra spabadet eller den afslappende varme fra saunaen. Det kalder vi ferie, og vi lover næsten med garanti, at jeres batterier vil blive ladt op.

Stor terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset har en stor terrasse, hvor I kan nyde sommerdagene. Hiv liggestole og havemøbler frem, og læn jer tilbage, imens I ser på børnene, som leger i haven. Her er der både sandkasse og gynge, som helt sikkert vil glæde familiens små. I kan også tænde op for gasgrillen, som er varm på ingen tid, når den hurtige sult melder sig.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60388

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden. Es super kinderfreundliches Haus. Unsere Kids haben sich sehr wohl gefühlt und dann sind wir auch glücklich

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich tolles und modern eingerichtetes Ferienhaus.
Die Größe ist perfekt und wir hatten mit 8 Leuten ausreichend Platz.
Der Aktivitätenraum hat schöne und gepflegte Spielgeräte, die nicht nur den Kindern Freude bereitet haben. Zum Strand geht man ca. 10 min.
Wir würden dieses Haus jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist simpel aber ausreichend eingerichtet (im positiven Sinne).

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:176 / 1.502
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...