Dejligt sommerhus med sauna kun 230 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Strandparken 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60394
8 pers.
Antal personer
230 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Strandparken 32 i Blåvand står dette dejlige sommerhus klar til op til 8 personer, der vil nyde en afslappende ferie tæt på stranden og Vesterhavet. I sommerhuset er der en sauna, hvor I kan nyde masser af afslapning på ferien, og så er der fra dette sommerhus en afstand på blot 230 meter til stranden og det smukke Vesterhav. I feriehuset er 1 hund også velkommen!

Hyggelig indretning med sauna

I sommerhuset på Strandparken 32 i Blåvand danner den hyggelige indretning rammen om jeres kommende ferie. I det 105 kvadratmeter store sommerhus venter jer 4 soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, 1 soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge, mens det fjerde soveværelse er indrettet med 1 etageseng.

Derudover byder sommerhuset på 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så I ikke skal fryser jeres tæer fra morgenstunden. Fra badeværelset har I også adgang til den skønne sauna, hvor I kan nyde masser af afslapning og varme. Har I været ved stranden eller ude på en lang gåtur, er det også skønt med en tur i saunaen for at få varmen igen.

I sommerhusets opholdsrum kan I samles til hyggelige feriestunder. Her kan I blandt andet sætte jer til rette i sofaerne og se en god film i tv’et. Brændeovnen sørger for, at I har god varme i rummet, og samtidig er den med til at fuldende den hyggelige feriestemning. Udover brændeovnen er der også en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for et godt indeklima.

Skøn terrasse – kun 230 meter til stranden

Udendørs har sommerhuset en skøn terrasse, som er det oplagte sted at være på de solrige feriedage. På terrassen kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole og slappe af i den friske luft med lyden af brændingen i baggrunden.

Fra sommerhuset har I kun 230 meter til stranden og det dejlige Vesterhav, og I vil derfor hurtigt kunne gå dertil, når I trænger til en frisk dukkert i havet eller en lang gåtur langs de smukke sandstrande.

Ferie for hele familien i Blåvand

I Blåvand er der mange dejlige ferieoplevelser for hele familien. Her kan I blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, der er det vestligste punkt i Danmark. Fra toppen af fyret kan I opleve en fantastisk udsigt over området.

Når I skal handle ind på ferien, er der forskellige supermarkeder og butikker i byen, I kan slå et smut forbi – jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 900 meter fra sommerhuset på Strandparken 32. I Blåvand er der også mange hyggelige caféer og restauranter, I kan besøge på jeres ferie.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 1.776
Renoveret / Byggeår:2006 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...