Femstjernet sommerhus med spa og sauna i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 14, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60400
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Bjergbovej 14 i Blåvand står dette femstjernede sommerhus klar til op til 6 personer, der vil på en afslappende ferie ved Vesterhavet. Det nyrenoverede (2022) sommerhus byder på en lys indretning, og her kan I også glæde jer til masser af afslapning i spa og sauna.

Afslapning i spa og sauna

Når det er tid til ferie, er det også tid til afslapning. Og netop afslapning kommer der til at være masser af i dette sommerhus på Bjergbovej 14 i Blåvand. Sommerhuset byder nemlig på både en lækker spa og en skøn sauna, hvor I virkelig kan få slappet af og komme helt ned i gear.

Lys indretning

I det 98 kvadratmeter store sommerhus, der er nyrenoveret i 2022, venter jer en lys indretning, som I straks vil føle jer hjemme i, når I træder indenfor.

Sommerhuset rummer plads til op til 6 personer, der kan fordele sig på de 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med en dobbeltseng hver. Derudover er der 1 badeværelse i sommerhuset, som endda er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser tæerne fra morgenstunden.

På jeres ferie i sommerhuset vil alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse, blive jeres store samlingspunkt, hvor I kan tilbringe hyggelige feriestunder med madlanving, spil og film. I alrummet er der også en brændeovn, der både spreder dejlig varme og fuldender den hyggelige feriestemning.

Skøn, åben terrasse

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne, åbne terrasse, som er det oplagte sted at tilbringe feriens solrige dage. Her kan I finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole og bare nyde ferien.

Efter en dejlig dag i solen kan I tænde op i grillen på terrassen og tilberede en lækker grillmiddag med lækre bøffer, som I kan nyde med et gods glas vin til.

Ferieoplevelser i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, venter der jer mange dejlige ferieoplevelser. Et af de steder, I selvfølgelig skal besøge på jeres ferie, er Vesterhavet. Ved Vesterhavet kan I blandt andet gå ture, bade og bygge sandslotte. Fra sommerhuset på Bjergbovej 14 er der 1,6 kilometer til Vesterhavet.

Udover Vesterhavet byder Blåvand også på andre skønne ferieoplevelser såsom Blåvandshuk Fyr, Tirpitz-museet og Blåvand Zoo.

Når I skal handle ind på ferien, er der forskellige supermarkeder og butikker i Blåvand, I kan besøge – den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 600 meter fra sommerhuset. Ellers er der også en række skønne spisesteder, I kan besøge i Blåvand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60400

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein sehr schönes und helles Häuschen auf einem schönen Grundstück. Die Holzterrassen geben fast immer eine Möglichkeit, den Wind abzuhalten und den Sonnenschein zu genießen.
Die Sauna und der Wirpool geben Möglichkeiten auch mal eine Auszeit zu nehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gepflegt und gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus erstrahlt innen in freundlichen, hellen Farben. Der Fußboden ist ebenfalls hell und pflegeleicht. Die Möbel sind in einem guten Zustand.
Das Ferienhaus macht einen sehr guten Eindruck, hell und gemütlich. Das Bad ist in einem sehr guten Zustand, auch die Sauna hat uns gefallen. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und es fehlte uns an nichts. Wir würden das Haus auf jeden Fall weiterempfehlen und auch selbst wieder buchen.
Auch der Außenbereich scheint neu hergerichtet zu sein, sehr ansprechend. Ein tolles Ferienhaus!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.762
Renoveret / Byggeår:2022 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...