Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Kallesmærskvej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60401
3 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Kallesmærskvej 27 i Blåvand står dette hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til tre personer – en oplagt ferieadresse for et par eller en lille familie. Det firestjernede sommerhus har en lys og hygge indretning, og det er beliggende på en naturgrund, hvor I kan nyde jeres ferie i skønne naturomgivelser. Om aftenen kan I læne jer tilbage og nyde det varme vand i vildmarksbadet.

Lys og hyggelig indretning

Så snart I træder inden for i det hyggelige sommerhus på Kallesmærskvej 27 i Blåvand, bliver I mødt af sommerhusets lyse og hyggelige indretning, som danner rammen om jeres ferie i Blåvand. Her er der både højt til loftet og et skønt lysindfald, der bidrager til den skønne ferieatmosfære i feriehuset.

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med stuen, der tilsammen danner alrummet, som er sommerhusets hjerte. Her kan I være sammen om madlavningen, og efterfølgende kan I samles til et sjovt spil eller en god film, mens opvaskemaskinen klarer opvasken i køkkenet.

Sommerhusets 40 kvadratmeter rummer desuden 2 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet er indrettet med en enkeltseng. I hele huset er der installeret gulvvarme også i badeværelset, så I slipper for at fryse tæerne fra morgenstunden.

Skøn, åben terrasse med vildmarksbad

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne, åbne terrasse. På terrassen har I havemøbler til rådighed, som I kan finde jer til rette i, når I skal slappe af i solen med lyden af fuglefløjt i baggrunden. Fra terrassen kan I også nyde udsigten til den smukke natur, der omgiver feriehuset.

I skuret ved terrassen kan i nyde varmen i en infrarød sauna, som i kan glade jer til efter en dejlig strandtur med frisk blæst.

I har desuden en grill til rådighed på terrassen, som I kan tilberede en lækker grillmiddag på. Steg nogle lækre bøffer og nyd et godt glas vin til som afslutning på en dejlig feriedag. Som en ekstra bonus, er der opstillet et vildmarksbad, som sætter prikken over i’et. Læn jer tilbage i det varme vand, og nyd et køligt glas bobler under åben himmel. Dét er da feriestemning uden lige.

Ferieoplevelser i Blåvand

Blåvand er et dejligt ferieområde, og her er der noget for enhver, både for store og små. Ét sted, som I naturligvis skal besøge i Blåvand, er Vesterhavet. Fra sommerhuset har I 1,5 kilometer, før I står ved de smukke sandstrande og blå bølger, som er værd at besøge uanset vind og vejr.

Af andre ferieoplevelser i Blåvand kan også Blåvandshuk Fyr nævnes. Fyret er Danmarks vestligste punkt, og her kan I bestige de 170 trin for at nå til toppen af fyret, hvorfra I kan opleve en fantastisk udsigt over hele området.

Når I skal handle ind på ferien, er der flere supermarkeder og specialbutikker i Blåvand, I kan besøge – den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 500 meter fra sommerhuset. Ellers er der også en række hyggelige spisesteder i byen, I kan besøge, når I helst vil være fri for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60401

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war für unsere 3 köpfige Familie genau richtig. Schönes Grundstück, große Terrasse. Alles Bestens.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr zentral in Blavand und dennoch sehr ruhig in einer Seitenstraße. Alles ist sehr gut zu erreichen. Ein schönes kleines Haus mit viel Charm. Für eine kleine Familie völlig ausreichend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein niedliches,kleines und gemütliches Ferienhaus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Badetonne war der Knaller! Einfach herrlich bei Kerzenschein im heißen Wasser zu chillen. Sofa und Bett sind bequem und alles ist liebevoll eingerichtet.
Alles in allem eine schöne Woche dort.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:40 / 2.441
Renoveret / Byggeår:2009 / 1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...