Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad i Blåvand

Kallesmærskvej 27, Blåvand - Sommerhusnr.: 60401

Antal personer
3 pers.
Nærmeste strand
1500 m
Nærmeste indkøb
500 m
Husdyr ikke tilladt
Vildmarksbad
5 pers.
Udesauna
Opvaskemaskine
Gratis fiberbredbånd
Fibernet
Ikke ryger hus
Ingen opladning af elbil
Ladning
Støtte til vedvarende energi
Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #0Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #1Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #2Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #3Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #4Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #5Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #6Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #7Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #8Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #9Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #10Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #11Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #12Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #13Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #14Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #15Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #16Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #17Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #18Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #19Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #20Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #21Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #22Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #23Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #24Sommerhus 60401 på Kallesmærskvej 27, Blåvand - Billede #25
1 / 26

På Kallesmærskvej 27 i Blåvand står dette hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til tre personer – en oplagt ferieadresse for et par eller en lille familie. Det firestjernede sommerhus har en lys og hygge indretning, og det er beliggende på en naturgrund, hvor I kan nyde jeres ferie i skønne naturomgivelser. Om aftenen kan I læne jer tilbage og nyde det varme vand i vildmarksbadet.

Lys og hyggelig indretning

Så snart I træder inden for i det hyggelige sommerhus på Kallesmærskvej 27 i Blåvand, bliver I mødt af sommerhusets lyse og hyggelige indretning, som danner rammen om jeres ferie i Blåvand. Her er der både højt til loftet og et skønt lysindfald, der bidrager til den skønne ferieatmosfære i feriehuset.

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med stuen, der tilsammen danner alrummet, som er sommerhusets hjerte. Her kan I være sammen om madlavningen, og efterfølgende kan I samles til et sjovt spil eller en god film, mens opvaskemaskinen klarer opvasken i køkkenet.

Sommerhusets 40 kvadratmeter rummer desuden 2 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet er indrettet med en enkeltseng. I hele huset er der installeret gulvvarme også i badeværelset, så I slipper for at fryse tæerne fra morgenstunden.

Skøn, åben terrasse med vildmarksbad

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne, åbne terrasse. På terrassen har I havemøbler til rådighed, som I kan finde jer til rette i, når I skal slappe af i solen med lyden af fuglefløjt i baggrunden. Fra terrassen kan I også nyde udsigten til den smukke natur, der omgiver feriehuset.

I skuret ved terrassen kan i nyde varmen i en infrarød sauna, som i kan glade jer til efter en dejlig strandtur med frisk blæst.

I har desuden en grill til rådighed på terrassen, som I kan tilberede en lækker grillmiddag på. Steg nogle lækre bøffer og nyd et godt glas vin til som afslutning på en dejlig feriedag. Som en ekstra bonus, er der opstillet et vildmarksbad, som sætter prikken over i'et. Læn jer tilbage i det varme vand, og nyd et køligt glas bobler under åben himmel. Dét er da feriestemning uden lige.

Ferieoplevelser i Blåvand

Blåvand er et dejligt ferieområde, og her er der noget for enhver, både for store og små. Ét sted, som I naturligvis skal besøge i Blåvand, er Vesterhavet. Fra sommerhuset har I 1,5 kilometer, før I står ved de smukke sandstrande og blå bølger, som er værd at besøge uanset vind og vejr.

Af andre ferieoplevelser i Blåvand kan også Blåvandshuk Fyr nævnes. Fyret er Danmarks vestligste punkt, og her kan I bestige de 170 trin for at nå til toppen af fyret, hvorfra I kan opleve en fantastisk udsigt over hele området.

Når I skal handle ind på ferien, er der flere supermarkeder og specialbutikker i Blåvand, I kan besøge – den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 500 meter fra sommerhuset. Ellers er der også en række hyggelige spisesteder i byen, I kan besøge, når I helst vil være fri for at lave mad.

  • Soverum:2
  • Bolig-/Grundareal:40 / 2441 m²
  • Renoveret / Byggeår:2009 / 1962
Lokalkontor

Esmark Blåvand
Telefon: +45 69 15 96 16
E-mail: blaavand@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 15.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

DeutschlandAI Oversat

4 ud af 5

Hyggeligt hus med dejlig terrasse, højdepunktet var badetønden!

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Meget sødt lille sommerhus, meget idyllisk beliggende, trods sommerhusområde. Vegetationen på grunden forhindrer, at man ser de andre huse. Badetønde og sauna er et ægte plus. Ideelt til to personer.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Lille, sødt feriehus med smuk naturhave. Perfekt til to personer. Vi kunne godt lide huset, og vi følte os godt tilpas.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Et kærligt indrettet lille feriehus i skandinavisk stil. Min familie (min mand, jeg og vores 15-årige datter) følte os meget godt tilpas her. Vi nød at bruge saunaen, og badetønden var højdepunktet af vores ferie. Vi ville meget gerne holde ferie her igen.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Sommerhuset var perfekt til vores lille familie på 3. Smukt grundstykke, stor terrasse. Alt var i top.

DeutschlandAI Oversat

3.5 ud af 5

Sommerhuset ligger meget centralt i Blåvand og samtidig meget stille i en sidegade. Alt er meget nemt at nå. Et dejligt lille hus med meget charme. Helt tilstrækkeligt for en lille familie.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Et sødt, lille og hyggeligt feriehus. Vi følte os meget velkomne. Badetønden var et hit! Bare en fryd at slappe af i det varme vand ved stearinlyset. Sofa og seng er behagelige, og alt er kærligt indrettet. Alt i alt en dejlig uge der.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Huset var meget hyggeligt for mig som enkeltperson ingen klager seng god, tilstrækkeligt varmt vand og haven meget idyllisk. Kan bookes igen

DeutschlandAI Oversat

4 ud af 5

Huset er perfekt til et par - til to af os er alt, vi har brug for, til stede. Indretningen er kærlig, og det er ganske lille, men bare hygge :) Og beliggenheden inklusive besøgende af rådyr om morgenen er virkelig vidunderlig, trods den umiddelbare nærhed til militærområdet. Vi kan virkelig anbefale huset!

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Huset er meget godt udstyret til to personer, størrelsen er præcis passende, og det er flot indrettet. Hvad vi kunne lide meget godt var saunaen og badetønden!

DeutschlandAI Oversat

4 ud af 5

Huset ligger på en lille grund med stor terrasse. Lille men god er nok den passende beskrivelse af dette sommerhus. Her finder man alt, hvad man har brug for, og det ligger tæt på shoppinggaden.

DeutschlandAI Oversat

4 ud af 5

Lille hus til en hyggelig ferie

DeutschlandAI Oversat

4 ud af 5

Lille stråtækt hus til 2-3 personer med stor terrasse, der ligger midt i naturen. Køkkenet er tilstrækkeligt udstyret, badeværelset er relativt lille. Som en særlig feature er der et badekar og en infrarød sauna.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Et dejligt feriehus i et roligt område. Sommetider ser man endda skovens beboere som rådyr eller egern. Feriehuset tilbyder alt, hvad man behøver.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Lille men meget dejligt og veludstyret sommerhus med stor terrasse, badekar og sauna på en stor træbevokset grund.

DeutschlandAI Oversat

3.5 ud af 5

Lille, men fint feriehus til en ferie for to.

DeutschlandAI Oversat

4 ud af 5

Et smukt lille stråtækt hus, ideelt til 2 personer. Sød indretning. Havemøblerne er dog lidt slidte.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Et kompakt kærligt indrettet sommerhus til 2-3 personer. Rent.

DeutschlandAI Oversat

5 ud af 5

Lille og fint sommerhus! Med sauna og meget smuk vild have. Maksimalt for 3 personer.

Vejen

4.5 ud af 5

Elsker grund og beliggenhed

RudolfstettenAI Oversat

5 ud af 5

Huset ligger perfekt, alt er tilgængeligt til fods. Det er meget rent og velholdt. Lidt afsides men stadig tæt på "by"...

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Huset er et lille men fint hus i Wölflingen beliggenhed, der inviterer til afslapning med infrarød sauna og badetønde. Museum Tirpitz og stranden samt indkøbsmuligheder, restauranter og zoo er inden for gåafstand. Huset tilbyder også en moderne indretning og køkken med opvaskemaskine. Huset har plads til 3 personer, men 4 personer kan også sagtens finde plads. Det ville måske være rart, hvis stierne kunne blive lidt mere jævne og måske nogle mere lige flader. Men alt i alt et virkelig dejligt hus.

DeutschlandAI Oversat

4.5 ud af 5

Pænt, velholdt, hyggeligt lille hus til maks. 2 personer (eventuelt 1 barn). Flot stor terrasse. Meget flot infrarød sauna. Udendørs badekar direkte ved terrassen.

Indretning

Kalender

Om området

Blåvand Esmark Kontor

Dit servicekontor i nærheden

Esmark Blåvand

Blåvandvej 1
6857 Blåvand

Telefon: +45 69 15 96 16
Email: blaavand@esmark.dk