Flot feriehus med pool, spa og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hvidbjerg Strandvej 25D, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60409
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 32
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie være fyldt med sjov og afslapning for hele familien? Så tag lige et kig på dette feriehus på Hvidbjerg Strandvej 25D i Blåvand! Det lækre feriehus byder op til 8 personer og 1 hund ind til en helt fantastisk ferie! I sommerhuset har I både swimmingpool, spa, udespa og billard, så her er der altså virkelig noget for enhver. Feriehuset har desuden en dejlig beliggenhed i Blåvand, hvor Vesterhavet ligger 400 meter væk, og centrum af Blåvand ligger kun 300 meter væk.

Ferie fyldt med underholdning i aktivitetsrum og pool og afslapning i spa og udespa

Når I holder ferie i sommerhuset på Hvidbjerg Strandvej 25D, kan I virkelig få slappet af, komme helt ned i gear og få ladt jeres batterier helt op igen. Feriehuset byder nemlig inden for til mange dejlige, afslappende stunder i løbet af jeres ferie!

På det ene af de 3 badeværelser i sommerhuset står spaen klar til jer. Sæt jer godt til rette i det varme, boblende vand, mens I lader kroppen slappe fuldstændig af. I kan også gå ud på terrassen, hvor udespaen står klar til at forkæle jer med ekstra afslapning under åben himmel.

Skal der hellere være gang i den, kan I rykke ind i sommerhusets poolrum, hvor der venter jer en 32 kvadratmeter stor pool. For familiens vandhunde vil poolen helt sikkert blive et stort hit på ferien, og I vil uden tvivl tilbringe mange underholdende timer her!

Der er også underholdning på programmet i aktivitetsrummet, hvor et billardbord står klar til jer. Måske I skal have gang i en turnering for at finde ud af, hvem der er den bedste til billard? I aktivitetsrummet kan I åbne skydedørene på begge sider.

Dejligt udeområde med terrasse bålplads mange hyggesteder

Sommerhusets udeområde er det perfekte sted at tilbringe feriens solrige dage. På udeområdet venter jer blandt andet en stor terrasse, hvor I kan finde jer til rette i havemøblerne og liggestolene. Her vil I helt sikkert kunne finde en god plads i solen.

De lune ferieaftener er oplagte at tilbringe på sommerhusets udeområde med lækre grillmåltider på terrassen. Efter middagen kan I samles omkring bålpladsen, hvor I kan grille skumfiduser.

Lys indretning med brændeovn

Indendørs byder det 230 kvadratmeter store sommerhus på en lys indretning, der bliver komplimenteret på bedste vis af det skønne lysindfald. Det store indendørs samlingspunkt er alrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestue og stue, og hvor I kan nyde hinandens selskab med lyden af brændeovnens knitren i baggrunden.

I feriehuset har I 4 gode, lyse soveværelser, hvor I kan samle ny energi til jeres næste feriedage i Blåvand. På 3 af soveværelserne venter jer dobbeltsenge, mens det fjerde soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Kort tur på 400 meter til Vesterhavet

Fra sommerhuset på Hvidbjerg Strandvej 25D er der kun 400 meter til det fantastiske Vesterhav, som I kan nå til på kort tid. På de varme feriedage er der intet som en forfriskende dukkert i havet, mens stranden inviterer til gåture året rundt.

I har også kort vej til centrum af Blåvand, og blot 300 meter adskiller jer fra jeres nærmeste indkøbsmulighed. Blåvand byder på supermarkeder og specialbutikker, I kan klare ferieindkøbene hos, men vil I hellere slippe for madlavningen, kan I også besøge byens skønne spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60409

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes komfortabeles Ferienhaus
Bei 6 bis 8 Personen kann man sich mal aus dem Weg gehen
Sehr schöner Außenpolitik und großer Innenpool
Rundherum eingezäunt, Freilauf für Kind und Hund

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren Mitte März da und haben uns sehr wohl gefühlt. Drei Schlafzimmer jeweils mit Bad waren für 3 Pärchen ausreichend. Eines Schlafzimmer/ Bad ist doch recht klein. Die Küche ist sehr gut ausgestattet, Esszimmer und Wohnzimmer sind ausreichend und nett eingerichtet. Der Kaminofen macht es gemütlich. Aufgrund der Witterung konnten wir den Aussenbereich nicht nutzen, er sieht aber im Sommer bestimmt schön aus

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist groß und und gemütlich eingerichtet. Es hat eine großzügige Küche mit allem was man benötigt. Die Freizeitmöglichkeiten wie der Pool und das Spielezimmer und der große Aussenbereich bieten super Abwechslung und man hat bei jeder Jahreszeit eine schöne Zeit.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:230 / 2.306
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, pilleovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Indhegnet Grund, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...