Hyggeligt feriehus med aktivitetsrum og brændeovn i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Harestien 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60414
4 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Til en hyggelig og sjov ferie for den lille familie eller parret er dette sommerhus på Harestien 2 i Blåvand et oplagt valg. Det hyggelige sommerhus med brændeovn, der er nyrenoveret i 2022, rummer plads til op til 4 personer og 2 hunde. Sommerhuset byder på et aktivitetsrum, hvor I kan tilbringe sjove feriestunder omkring bordtennisbordet.

Hyggelige og sjove feriestunder i aktivitetsrum med bordtennis

I det nyrenoverede (2022) feriehus på Harestien 2 i Blåvand er der lagt op til både sjove og hyggelige feriestunder. I sommerhusets tilbygning venter jer et aktivitetsrum med bordtennis, hvor I kan nyde mange sjove timer sammen – og hvem er mon feriens bedste bordtennisspiller?

Til de mere afslappende og hyggelige stunder kan I finde jer til rette i sommerhusets alrum, der forener køkken, stue og spiseplads. Her kan I både nyde hyggelige stunder med madlavning, spil og film – brændeovnen sørger med sine knitrende flammer for, at feriestemningen er i top.

I feriehuset har I 2 gode soveværelser, I kan søge mod, når det er tid til at gå til køjs og samle ny energi til de kommende feriedage. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Desuden har I 1 badeværelse med gulvvarme i feriehuset.

Delvist overdækket terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Fra sommerhusets stue kan I træde ud på den skønne terrasse. Det oplagte sted at tilbringe feriens solrige dage. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole med en god bog, mens I slapper af i solens stråler med lyden af fuglefløjt og vindens susen i træerne i baggrunden. En del af terrassen er overdækket, så hvis I skulle trænge til en stund i skyggen, har I også mulighed for det.

I kan også tilbringe de lune ferieaftener på terrassen, hvor I kan tænde op i grillen og stege nogle lækre, saftige bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Kun 600 meter til centrum af Blåvand

Fra feriehuset på Harestien 2 har I blot 600 meter til centrum af feriebyen Blåvand, der byder på lidt af hvert. Her kan I blandt andet besøge byens skønne spisesteder, eller I kan slå et smut forbi byens supermarkeder og specialbutikker for at købe ind til madlavningen i sommerhuset.

På alle tider af året er det værd at tage en tur til Vesterhavet. Fra sommerhuset har I 1,9 kilometer til de brusende, blå bølger og smukke, brede sandstrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60414

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr modernes aber trotzdem sehr gemütlich Haus…
Wir haben uns rundum wohl gefühlt.
Ein Lob an den Hauseigentümer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl in diesem Haus gefühlt. Es hat uns an nichts gefehlt und das Häuschen nebenan mit Tischtennisplatte war super. Das Haus liegt sehr ruhig und dennoch ist man schnell im Zentrum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Haus hat es an nichts gefehlt außer der sehr niedrigen Toilette. Für jemanden der nicht mehr so gut aufstehen kann, ist es schwierig ohne weitere Hilfe. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Schön sind die Terrassen und die gepflasterten Wege, die man gut mit dem Rollator oder Rollstuhl nutzen kann. Prima Betten und gute Sitzmöglikeiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:95 / 1.951
Renoveret / Byggeår:2022 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...